14 Mart 2012 Çarşamba

Marmara Denizi'nde 3.7 büyüklüğünde bir deprem kaydedildi 14 mart 2012

Marmara Denizi'nde 3.7 büyüklüğünde bir deprem kaydedildi.
Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsünden alınan bilgiye göre, saat 11.25'te, merkez üssü Marmara Denizi Çatalca açıkları olan 3.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Deprem, İstanbul'un bazı semtlerinde hissedildi

Marmara Denizi'nde 3.7 şiddetinde deprem oldu 14.03.2012

Marmara Denizi'nde 3.7 şiddetinde deprem oldu. Deprem 7.7 km derinlikte meydana geldi.

Marmara Denizi’nde 3.7 büyüklüğünde bir deprem kaydedildi.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsünden alınan bilgiye göre, saat 11.25’te, merkez üssü Marmara Denizi Çatalca açıkları olan 3.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Deprem, İstanbul’un bazı semtlerinde hissedildi.

Obesimed kullanici yorumlari?

İyi bir yaşam herkesin hakkı!
Obesimed 10 yaşından büyük herkes tarafından bir kullanım periyodunda 30 gün kullanılabilir. 30 günlük kullanım sonunda 4 gün ara verilerek tekrar kullanılabilir. Yemeklerden 1 saat önce 2 bardak suyla birlikte alınır.
Obesimed® ardışık 30 gün süreyle kullanılabilir. Sonrasında bağırsaklardan temizlenmesi için ilacı kullanmaya dört gün ara verilmesi önerilmektedir. Bunun ardından Obesimed® bir 30 gün daha kullanılabilir.

Gerektiğinde bu uygulama birkaç kez tekrarlanabilir.
Vitamin preparatlarını kullanmak neden gerekli?



Obesimed® daha erken şekilde tokluk hissi yaratır ve daha az yemek yeme ihtiyacı hissedersiniz. Vücudunuzun yeterli düzeyde vitamin ve mineraller almasını sağlamak için bu tedavinin iyi bir multivitamin ve mineral preparatı takviyesiyle tamamlanması önerilir.
Obesimed®’i ayrıca yalnızca akşamları alabilir miyim?



Obesimed®’in etkisi, ürünün her öğünden önce alınıp gün boyu etkisini sürdürdüğünü gösteren araştırmalara dayalıdır. Önerilen doz, normal mide kapasitesine göredir.

Obesimed® daha az yemenize yardımcı olur. Daha hızlı doyarsınız ve o kadar çabuk acıkmazsınız. Bu durum daha az yemenizi kolaylaştırır. “Gerçekten dikkatli” olmanız ve bir diyeti takip etmeniz daha kolay olur. Baştan çıkaracak birçok yiyeceğe, dolu mideyle karşı koymanız çok daha kolay olur.

Ayarlanmış dozda Obesimed® aldığınızda, bu biraz yardımcı olabilir ancak en iyi sonuca bu doza bağlı kalındığında ulaşılır.
bu sitede bu urunun reklami yapilmamaktadir sadece bilgi verilmektedir...

banka faiz oranlari

Tüketici Kredisi Taşıt Kredisi Konut Kredisi
6 Ay 1 Yıl 1 Yıl 2 Yıl 5 Yıl 10 Yıl
Yüzde/aylık Yüzde/aylık Yüzde/aylık

Ziraat Bankası 1,59 1,59 1,54– 1,54– 1,19 1,22
İş Bankası 1,59 1,59 1,29 1,29 1,23 1,27
Garanti Bankası 1,69 1,69 1,44 1,44 1,25- 1,29-
Akbank – 1,69 1,40– 1,40– 1,29 1,34
Yapı ve Kredi 1,59 1,59 1,49– 1,49– 1,24 1,28
Vakıfbank 1,81 1,81 1,50– 1,50– 1,67 1,77
Halk Bankası 1,55 1,55 1,25– 1,25– 1,16 1,20
Finansbank 1,79 1,79 1,53 1,53 1,28 1,31
Denizbank – 1,69 1,39– 1,39– 1,30
1,30Türk Ekonomi Bankası 1,65 1,65 1,45 1,45 1,30 1,39

-Sabit faizli konut kredisi, aylık ve yıllık maliyet oranı hesaplamaları 80 bin lira kredi tutarı için hesaplandı. Hesaplamaya sigorta masrafları dahil edilmedi.

-Kaskonun banka tarafından yapılması durumunda geçerli faiz oranıdır

Altın Çilek Hapı Faydaları neler?

Dünya sosyetesinin zayıflama ve formda kalma sırrı olarak gündeme oturan Altın Çilek, dünyada ki lif oranı en yüksek meyvedir. En yakın rakibi olan meyveden bile 3,5 kat daha fazla miktarda lif içerir.

“Altın Çilek” bu lifli özelliği ile net bir tokluk hissi sağlamakla birlikte en önemli diğer özelliği vücuttan su kaybı yaratmadan, diyethaplari.com kasları değil yağları hedef alarak kısa süre içersinde yüksek ve sürekli kilo kaybı sağlar.

Papaya bitkisi ise, yerli halkın sıklıkla kolay sindirilmesi ve kilo kaybı yapması için etlerin üzerinde serptiği ve Mart 2010′da kanseri 24 saat içinde durdurmayı başladığı, kanser oluşumunu engellediği haberleri ile Türkiye gündemine oturmuş olan tropikal bir bitkidir. Papaya içerisinde bulunan papain sayesinde tüketilen besinlerin kalori değerlerini kaybederek kilo ve yağ oluşumunu engeller.

urunun sitemizde satisi ve reklami yapilmamaktadir urun hakkinda bilgi verilmektedir.

Altın çilek hapı nedir? Altın çilek hapı kullanici yorumlari

Yuvarlak bir meyve olup ağırlığı 5-7 gram arasındadır.

Çapı yaklaşık olarak 2 cm’dir. ALTIN ÇİLEK taze iken doğal, kağıtımsı, sarımsı, bir kabuk ile kaplıdır ve yenilebilmesi için çıkarılması gerekmektedir.

ALTIN ÇİLEK pürüzsüz, kolay şekil alan, parlak ve turuncu-sarı bir dış yüzeye sahiptir. Özü sulu ve içerisinde çok ufak açık sarı çekirdekleri vardır. Dinlendirildiğinde tadı tatlılaşır.

Bu ürün taze olarak, kurutulmuş olarak tek başına veya meyve ve sebze salatalarında diğer ürünlerle beraber de tüketilebilir.

Ayrıca çikolata ile kaplanıp tatlılarda da kullanılabilir. Reçellerde, soslarda keklerde vs. kullanılabilir.

Yani ALTIN ÇELİK harika bir ürün olup karışımlarda yada tek başına kullanılabilir.

Bu nefis ve egzotik meyve aynı zamanda çok sağlıklı ve tıbbi olarak birçok faydaya sahiptir.

Son zamanlarda şarkıcı, siyasetçi gibi ünlülerin sağlık ve zayıflama sırrı olarak gündeme gelan altın çileğin faydaları saymakla bitmiyor. Yaz henüz gelmemişken ve fazla kilolardan kurtulmak için henüz vakit varken yarım bıraktığınız diyetler işe yaramıyor ne yesem yarıyor diyorsanız %100 Bitkisel Altın Çilek Kapsülleri tam sizin için…

Altın Çilek Bitkisi, en yüksek lif oranına sahip faydaları saymakla bitmeyen bir tür meyvedir. Altın Çilek ile Papaya meyvesi karışımında sadece Altın Çilek ve Papaya bitkilerini barındıran Altın Çilek Hapı; zayıflamaya yardımcı ürünümüz, en yavaş metabolizmalarda bile etkisini hızla gösterip vücut bünyesinde yer edinmiş yağların yakımı sayesinde kilo kontrolü sağlamaktadır. Altın Çilek Kullananlar, Kullandıktan sonra İdeal kiloya ulaşıldıktan sonra verdiğiniz kiloların geri alınma riski asla yoktur.
Altın çilek hapı kullanımı

Altın Çilek Hapı, Sabah ve akşam yemeklerden 30 dakika önce 1′er adet olmak üzere günde 2 defa kullanılır.

Vermek istediğiniz kilo miktarı 15 kg ve üzerinde ise kullanım şekli sabah 2 – Akşam 1 adet olmak üzere günde 3 adet kullanılması tavsiye edilmektedir

konu hakkinda bilgi verilmektedir urunun sitemizde satisi ve reklami yapilmamaktadir.

Antakya biberi mucizesi nedir

İnsanoğlu, temel olarak bakıldığı zaman iki hücreden meydana gelmiştir. Bu hücreler ilk olarak anne karnında ki ideal beslenme ortamı içerisinde meydana gelmiştir. Sonrasında ise; 9 aylık bir süreç geçirdikten sonra çoğalmıştır ve insanoğlu bu aşama da tam olarak varlığını ve gelişimini tamamlamıştır. Bu gelişim ve hücrelerin beslenme aşamasında ise, mükemmel bir beslenme ortamı anne karnında mevcuttur.
Lakin, insanın anne karnında gelişen hücreleri ve tamamlanmış yapısı, anne karnında ki gibi bir ortamı birebir gerçek dünya içerisinde bulamaz. Doğal olarak en ufak bir yanlışta, düzensiz beslenme de yada farklı bir sorunda problemler meydana gelmektedir. Her şeyden önce; şunu bilmelisiniz ki bu şekilde meydana gelen en ufak sorun bile ileri aşamalarda şişmanlığa neden olur. Şişmanlık ise, bir çok hastalığın genel anlamda başlangıcı olmaktadır. Zemin hazırladığı en temel hastalıklar ise; tansiyon, kolestrol yüksekliği, şeker ya da kalp gibi sağlık sorunları olmaktadır. Bu nedenle de eğer kişi de fazla kilo sorunu var ise, en kısa süre içerisinde var olan fazla kiloların önüne geçilmesi gerekmektedir. Aksi durumlarda bu şişmanlık sorunu obezite sorununa neden olur.
Obezite ise; çağımızın en önemli sorunları arasında yer almaktadır. Öyle ki; obezite sorunu ve obezite ile birlikte gelen sorunlar nedeni ile birçok kişi ciddi anlamda sağlık sorunlar yaşamaktadır. Sağlık sorunlarının yanı sıra da fazla kilolar ve şişmanlık kişilerin yaşamlarını ciddi anlamda ve olumsuz yönde her alanda etkilemektedir.

dexx fiyati

DEXX nedir ?

-Tam bir akşam öğününe denk gelen DEXX, insan vücudunun ihtiyacı olan besin, mineral ve liflerin dengeli bileşenidir.

- Uzun süren, bıktıran, yoran diyetlerin sonuçlarını kısa sürede verdiği gözlenmiştir.

- Daha uzun süre tokluk hissi veren lif ve proteinleri içerir.

dexx start diyet paketi 1 start, 79,00 TL fiyatı

sitemiz sadece konu hakkinda bilgi vermektedir... satisi soz konusu degildir...

dexx diyet programı dexx kullanıcı yorumları

DEXX nedir ?

-Tam bir akşam öğününe denk gelen DEXX, insan vücudunun ihtiyacı olan besin, mineral ve liflerin dengeli bileşenidir.

- Uzun süren, bıktıran, yoran diyetlerin sonuçlarını kısa sürede verdiği gözlenmiştir.

- Daha uzun süre tokluk hissi veren lif ve proteinleri içerir.

Ürünün detayları için tıklayın!

DEXX nasıl kullanılır?

Sabah ve öğlen yemeklerinize karışmıyoruz. İstediğinizi tüketin. Kiloların asıl sebebi olan akşam yemekleri yerine ise sadece 1 poşet DEXX kullanın.

DEXX poşetini 150 ml yarım yağlı süt yada yarım yağlı yoğurtla karıştırarak tüketebilirsiniz.
Bir kutuda tam 7 poşet, yani 7 akşam yemeği yerine geçen DEXX vardır.

Ürünün detayları için tıklayın!

İçeriği;

Soya Proteini, Laktoz, Diyet Lif, Dekstroz, Bitkisel Yağ Tozu, Maltodekstrin, MPC85,Nem Tutucu((Magnezyum Karbonat),Vitaminler(A,D,E,C,B1,B2,B3,B5,B6,B12, Biotin, Folik Asit),Mineraller(Potasyum Glukonat,Bakır Glukonat,Potasyum İyodat,Manganez Glukonat,Sodyum Selenit),Asit Düzenleyici(Sitrik Asit),Doğala Özdeş Aroma(Çilek),Renklendirici(Kırmızı Pancar Tozu),Tatlandırıcı(Sukraloz)

sitemiz sadece konu hakkinda bilgi vermektedir. sitemizde satis ve reklam soz konusu degildir..

DEXX nedir ? DEXX nasıl kullanılır?

Kiloların en büyük sebebi olan akşam yemeğinden aldığınız kiloları en aza indiren, içerdiği yağ çözücüler ile inatçı göbek yağlarını enerjiye dönüştüren, bakanlıktan "Kilo Kontrol Ürünü" belgeli DEXX ile kilo vermek çok kolay…


DEXX nedir ?

-Tam bir akşam öğününe denk gelen DEXX, insan vücudunun ihtiyacı olan besin, mineral ve liflerin dengeli bileşenidir.

- Uzun süren, bıktıran, yoran diyetlerin sonuçlarını kısa sürede verdiği gözlenmiştir.

- Daha uzun süre tokluk hissi veren lif ve proteinleri içerir.

DEXX nasıl kullanılır?

Sabah ve öğlen yemeklerinize karışmıyoruz. İstediğinizi tüketin. Kiloların asıl sebebi olan akşam yemekleri yerine ise sadece 1 poşet DEXX kullanın.

DEXX poşetini 150 ml yarım yağlı süt yada yarım yağlı yoğurtla karıştırarak tüketebilirsiniz.
Bir kutuda tam 7 poşet, yani 7 akşam yemeği yerine geçen DEXX vardır.
sitemiz sadece konu hakkinda bilgi vermektedir. sitemizde satis ve reklam soz konusu degildir..

Konya'da eğitim uçağı düştü

Konya'da yaklaşık 1 saat önce düşen F-5 uçağını Türk Yıldızlarına ait olduğu öğrenildi. Kazada Türk Yıldızlarına yeni katılan Yüzbaşı Ümit Özer'in şehit olduğu belirlendi.

Edinilen bilgiye göre, Konya 4. Ana Jet Üssü'nde havalanan Türk Yıldızlarının en yeni pilotlarından Yüzbaşı Ümit Özer, üst yakınlarında sorti yaparken boş bir araziye düştü. Olayda Yüzbaşı Özer olay yerinde şehit oldu. Olayla ilgili askeri yetkililer gelerek incelemeler yaptı.

Uçak kazasının henüz tam olarak neden olduğu belli olmazken görgü tanığı Mustafa İnan olayı anlattı. İnan, " Ben uçakları görünce fotoğraflarını çektim. 4 uçak gidiyordu, ikisi ayrıldı.Sonra o iki uçaktan biri gitti diğeri aşağı doğru döndü. Ben hareket yapıyor zannettim ancak çakıldığını gördüm. Karabulutların içinden alevler çıktı. Düştü düştü diye bağırdım" şeklinde konuştu. Türk yıldızlarının çektiği son fotoğraflarını da telefonundan gösteren İnan, şok yaşadığını söyledi.

Öte yandan kaza sonra olay yerine gelen Türk Yıldızlarından Ali Onur Adalı'nın babası Uğur Adalı," Oğlumda pilot o aradı. Vatan sağolsun. Şehit olan pilotu tanıyorum. İçlerinden birisi Türk Yıldızlarından" diyerek göz yaşı döktü.

Ahmet Şık ve Nedim Şener serbest kaldi

OdaTV davasında 2'si gazeteci 4 sanık için tahliye kararı çıktı. Şener ve Şık'ı cezaevi önünde coşkulu bir kalabalık karşıladı

Odatv davasının 11'inci duruşması dün Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nda görüldü. İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki davada tahliye kararı çıktı. Mahkemenin kararı üzerine tutuklu gazeteciler Ahmet Şık ve Nedim Şener ile Coşkun Musluk ve Muhammet Sait Çakır gece Silivri Cezaevi'nden çıktı.

'FİKRET ABİ BENİM'
Dünkü duruşmada Mahkeme Başkanı Mehmet Ekinci, TÜBİTAK'tan 5 kişilik bilirkişi listesinin geldiğini ve listeden 3 kişi belirlediklerini açıkladı. Ahmet Şık'ın avukatı Fikret İlkiz ise "Tapelerde Ahmet Şık ile görüşmelerim geçiyor. Kitabı hakkında çıkan haberler üzerine bana ne yapması gerektiğini danıştı. Ben de hemen yayınlamasını ve üzerindeki şaibenin kalkması gerektiğini söyledim. Tapelerde o talimatı verdiği iddia edilen Fikret Abi benim" dedi. Duruşmada mahkemenin üye hâkimi tarafından Nokta Dergisi'nde yayınlanan Darbe Günlükleri haberlerini kendisinin yazıp yazmadığının sorulması üzerine sinirlenen Şık ise "Bana doğru dürüst soru sorun. Davayla ne ilgisi var" şeklinde yanıt verdi. Heyet, kararı dün bir saatlik aranın ardından açıkladı. Aradan önce Cumhuriyet Savcısı Ufuk Ermertcan'ın sadece Çakır'ın tahliyesini talep etmesine rağmen mahkeme tahliye edilenler listesine Şık, Şener ve Musluk'u da ekledi. Mahkeme, gerekçeli kararında "Tutuklulukta geçen süre ve suç vasfının değişme ihtimali"nin gözönünde bulundurulduğunu söyledi. Mahkeme ara karar için toplandığında tutukluları da Silivri Cezaevi'ne gönderdiği için Şık ve Şener tahliye olduklarını yolda cezaevi aracında öğrendiler.

yetenek sizsiniz türkiye 11.03.2012 Nurullah Selim'in Yarı Final Performansı

Obesimed hakkinda yorumlar Obesimed nasil bir ilac Obesimed zayiflama ile ne kadar kilo verilir?

Obesimed® kimler içindir?



Obesimed® orta ve aşırı düzeyde fazla kilolu kişilerin tedavisi için geliştirilmiştir. Obesimed® fazla kilolarından şikayetçi olan veya kilo vermek isteyen herkes içindir.
Çabuk acıktığınız ve tatlılardan veya lezzetli aperitiflerden kaçamadığınız için aynı kiloyu korumakta güçlük mü çekiyorsunuz? Obesimed® önemli miktarlarda kilo vermenize ve dengeli yeme alışkanlıkları kazanmanıza yardımcı olabilir. Obesimed® 10 yaşın altındaki çocuklar veya BKİ’si 19′un altında olan kişiler için önerilmemektedir.

Obesimed® nasıl yararlı oluyor?

Obesimed® kapsülündeki etkin madde büyük miktarlarda suyu emerek bu sayede mideyi dolduran doğal bir madde oluşturan bitkisel bir liftir. Bu durum, yemek sırasında ve sonraki süre boyunca tokluğa destek olan bir doymuşluk hissi yaratır. Obesimed® akışkan bir sarı yapı oluşturarak besinlerin mideden çıkma hızını düşürür. Midede tokluk hissini artırır. Otomatik olarak daha az yemeye başlarsınız, bu da daha dengeli yeme alışkanlıkları kazanmanızı sağlar. Son olarak, Obesimed® bağırsaklarınızı rahatlatır.Obesimed®, etkililiği Avrupa Tıbbi Cihaz Yönetmeliği’ne (2007/47/EEC numaralı değişiklik tebliği ile revize edilmiş Meddev 93/42/EEC) göre kanıtlanmış IIa sınıfı bir tıbbi cihazdır.
Obesimed® güvenli midir?

Obesimed® kapsamlı risk analizlerine tabi tutulmuştur. Bu analizler, Obesimed®’in kullanma talimatlarına uygun kullanıldığında güvenli olduğunu göstermiştir. Etkin şekilde yararlı olması için iki kapsüllük her bir Obesimed® dozuyla birlikte iki büyük bardak su (yaklaşık 500 ml) içilmesi önemlidir.
Sağlık sigortası Obesimed® ücretini karşılıyor mu?

Obesimed® büyük eczanelerden ve sağlık gereçleri satan yerlerden temin edilebilen bir tıbbi cihazdır. Bu nedenle reçete gerekli değildir. Yani, sağlık sigortası kurumu standart olarak geri ödemesini yapmaz. Alternatif tedaviler için ek sigortanız varsa, bu ürünün maliyetlerini karşılayıp karşılayamayacağını sağlık sigortacınıza sorabilirsiniz.
Obesimed® ile ne kadar kilo verilir?

Obesimed® daha az yemenize yardımcı olur. Daha hızlı doyarsınız ve o kadar çabuk acıkmazsınız. Bu durum daha az yemenizi kolaylaştırır. “Gerçekten dikkatli” olmanız, bir diyeti takip etmeniz ve atıştırmalara karşı direnmeniz daha kolay olacaktır. Baştan çıkaracak birçok yiyeceğe, dolu mideyle karşı koymanız çok daha kolay olur.

Obesimed® daha az yemenize yardımcı olan bir tıbbi cihazdır ancak kilo vermenin nihai sonucu ve buna ne kadar sürede ulaştığınız, kısmen aynı anda yapılan ve tercihen yeterli düzeydeki bir egzersizin eşlik ettiği düşük kalori diyeti veya kalori kontrollü bir diyet vasıtasıyla belirlenir.

Çeşitli klinik çalışmalarda Obesimed® kullanmanın kilo vermeye neden olduğu gösterilmiştir; bu çalışmalar, Obesimed® kalori kontrollü bir diyetle birlikte kullanıldığında, yalnızca Obesimed® kullanıldığı duruma göre etkinin daha büyük olduğunu göstermiştir.

Obesimed kac para? Obesimed fiyati ne kadar?

Obesimed kac para ?Obesimed Zayıflama İlacı Fiyatı Nerden Alanır ?
Obesimed 45 Kapsül fiyatı 87,00 TL Taksitli fiyatıdır.

Taksitle istemiyorum derseniz Obesimed 45 Kapsül fiyatı 79,09 TL’den satışa sunulmuştur.

obesimed kaç lira? obesimed nerede satılır? obesimed kullanıcı yorumları - obesimed kullananlarin yorumları

Obesimed 45 Kapsül fiyatı 87,00 TL Taksitli fiyatıdır.

Taksitle istemiyorum derseniz Obesimed 45 Kapsül fiyatı 79,09 TL’den satışa sunulmuştur.
Obesimed 'i size en yakın eczaneden satın alabilirsiniz
Aşiri şişmanlamayi ve aşiri yeme isteğini engeller!

Dengeli beslenmeyi destekler!

Kilo vermeyi sağlar ve obezite tedavisinde kullanılır!

Obesimed, yetiskinler ve çocuklarda hafif ve aşırı şişmanlik tedavisi için kullanilan yeni bir Tıbbi cihazdır.

Obesimed kullanmak suretiyle aşırı yeme isteği ve aşırı şişmanlama engellenmis olur ve hızlı kilo kaybi sağlanır.

Obesimed çok miktarda suyu emerek midede gerginlik yaratir, iştah etkiler ve yemek esnasinda ve sonrasinda doygunluk hissi verir. Böylece aşırı şişmanlamayi engeller ve dengeli yemek yemeyi sağlar.

Obesimed Forte, yetişkinler ve 18 yaş üstü, 10 kilo ya da Vücut Kitle indeksi (BMI) 28 ve üstünde olan aşırı şişmanlık ve obezite tedavisi için kullanılan yeni bir Tıbbi üründür. Obesimed Forte kullanmak suretiyle aşırı yeme isteği ve aşırı şişmanlama engellenmiş olur ve hızlı kilo kaybı sağlanır. Obesimed Forte, çok miktarda suyu emerek midede gerginlik yaratır, iştahı etkiler ve yemek esnasında ve sonrasında doygunluk hissi verir. Böylece aşırı şişmanlamayı engeller ve dengeli yemek yemeyi sağlar.

Vücut Kitle indeksi Kişinin zayıf, normal kilolu, fazla kilolu ya da aşırı şişman olup olmadığını ölçmek için dünyada standart kabul edilen vücut kitle indeksi, kişinin vücuduna göre kilosunun normal olup olmadığıyla ilgili fikir edinmesini sağlar. Aşırı kilolu olup olmadığınızı alttaki tabeladan da öğrenebilirsiniz. Listeden boyunuzu bulunuz. Kilonuz boyunuzun yanındaki kilodan düşükse Obesimed Forte kullanmayınız.

Boy – Kilo

1.50 m 63 kg

1.55 m 67.25 kg

1.60 m 71.75 kg

1.65 m 76.25 kg

1.70 m 81 kg

1.75 m 85.75 kg

1.80 m 90.75 kg

1.85 m 95.75 kg

1.90 m 101 kg

Vücut Kitle İndeksi sadece yetişkinler için geçerlidir ve herkes için kullanılamaz. Ayrıca Çocuklarda, Hamilelerde ve Spor Adamlarında kullanılmaması tavsiye edilir.

Dozu ve kullanım Şekli: Obesimed Forte, 1 tedavi seans süresi 30 günü geçmemek şartıyla kullanılmalıdır. 4 gün ara verildikten sonra tedaviye tekrar başlanabilir. Kapsülü tam olarak yutunuz. Zayıflama esnasında ve Obesimed Forte kullanırken günlük beslenmenize destek olarak mutlaka A dan Z’ye kadar %100 RDA mineral preparat kullanınız.

Kullanım: Günde 3 defa 1 veya 2 şer kapsül olarak yemeklerden 1 saat önce 2 büyük bardak su (+/-500 ml) ile alınır.

Vücudunuza göre en etkili doz değişebilir, 1-2 kapsül den maksimum günde 3 kere 6 kapsül yutulabilinir. Çocuklar için kullanılmamalı!

Bileşimi: Bu ürün bitkisel kökenli maddeler içerir: OMTEC 19, Amylum Solani, Hypromellose (E464), Oleum Helianthus, Titaniumdioxide (E171). Bu ürün vejetaryen için de uygundur.

Alerjik maddeler: Bu ürün, alerji yapan maddeler ihtiva etmez.

Hamilelik ve/veya emzirme esnasında kullanım: Hamilelik esnasında veya emziriyorsanız direk kilo vermeyi özellikle tavsiye etmiyoruz. Zira yağ dokularında depolanan bazı zararlı toksinler vücuttan atılırken bebeği aksi yönde etkileyebilir. Bu sebebten Obesimed Forte kullanmayı önermiyoruz.


İlaçlarla kombine kullanım: Obesimed Forte, kandaki ºeker düzeyini düşürür. Bu nedenle (kan şeker düzeyini düşürücü) hipoglisemik etkili diğer ilaçlarla kullanımı tavsiye edilmez. Eğer ağızdan alınan herhangi başka bir ilaç kullanılıyorsa, bu ilaçlar, Obesimed Forte alınmadan 1 saat önce veya alındıktan 4 saat sonra kullanılmalıdır.


Uyarılar:

• Bazı maddelerden etkilenen kişiler, Obesimed Forte kullanmamalıdırlar. Obesimed Forte i başka ilaçlarla birlikte kullanıp kullanamayacağınıza dair bir Tereddüdünüz varsa aile doktorunuza veya bir eczaneye danışnız.

• Dikkat! Kapsülü alırken kırmayınız.

• Çocuklardan uzak tutunuz!

• Çocuklar tarafından kullanımı kesinlikle yetişkinlerin gözetimi altına yapılmalıdır.

Olabilecek yan etkileri: Obesimed Forte vücut tarafından kolay hazmedilir ve az görülen yan etkileri vardır. Obesimed Forte kullanıldıktan sonra bazen hafif mide-bağırsak, ishal ve gaz şikayetleri ortaya çıkabilir. Fakat bu yan etkiler genellikle birkaç gün sonra kendiliğinden kaybolur. Eğer bu şikayetler 3 günden fazla sürerse aile doktorunuza danışınız.

Toplam net ağırlık: 49 kapsül 39 gram, 126 kapsül 116 gram, her kapsül 918 mg.

Muhafaza yöntemleri: Orijinal paketi içinde, (15-25°C) oda sıcaklığında kuru ve karanlık bir yerde muhafaza ediniz.

Tıbbi cihaz: Ürün, ISO 13485: 2003 kalite normlarına uygun olarak üretilmiştir. Obesimed Forte, Tıbbi cihaz yönetmeliği MMD 2007/47/EEC

Yönergesi kapsamına alınan sınıf IIa Tıbbi cihazdır.

Son kullanma tarihi: Ambalaj üstündeki son kullanım tarihi geçmiş Obesimed Forte ürünü kullanmayınız

Genel Genel