4 Ocak 2012 Çarşamba

Google Voice nedir?

Google Voice Sesli Görüşme Servisi nedir?
Google, Voice adını verdiği yeni bir mobil hizmet başlatarak, VoIP servisiyle Skype ve diğer büyük telefon şirketlerine rakip oluyor.Gmail arayüzünü andıran sistem, Google'dan alınan bir "telefon numarasıyla" çalışıyor. Google Voice, bu numaraya gelen aramaları kullanıcıya ait olan ev, cep, iş ya da otel telefonu gibi her türlü hatta aktarıyor. Arayan kişi kullanıcya ulaşamazsa bıraktığı sesli mesaj Google Voice tarafından yazıya çevirilip kaydediliyor. Akabinde numaranın sahibi, ister internetten Google Voice'e bakarak, ister Google "telefon numarasını" geri aramak suretiyle sesli olarak dinleyerek bu mesaja ulaşabiliyor.
Google Voice ayrıca kısa mesaj alıp göndermeyi de sağlıyor, telekonferans ve video konferansı da mümkün kılıyor. Özetle yapıyor da yapıyor. Bütün bunlar Google'ın geri kalan servisleriyle bir bütün olarak düşünüldüğünde evde, işyerinde ve cep telefonlarının çalıştığı her yerde başka bir şeye gerek kalmıyor.
Google Voice üzerinden yapılan aramalar Amerika'da bedava, dünyanın geri kalanında ücretli ama Skype'dan daha ucuz, arama dışındaki servisler ise tamamen ücretsiz olacak. Skype bir yana, Google'ın dünya çapındaki tüm iletişim yöntemlerine rakip olmak gibi bir amacı olduğu belli.

Çocuklar Duymasın 83.Bölüm Fragmanı - 4.Ocak 2012

Çocuklar Duymasın 82.Bölüm Yılbaşı ÖzeL - Tek Parça

Çocuklar Duymasın 81.Bölüm HD - Tek Parça

Muhteşem Yüzyıl 41. Bölüm Fragmanı (STAR TV)

Muhteşem Yüzyıl - 41.Bölüm 2.Fragmanı

Muhteşem Yüzyıl - 41.Bölüm - Fragman 3

Öyle Bir Geçer Zamanki 56. Bölüm Fragmanı

Pis Yedili 10. Bölüm Tek Parça Full

kurtlar vadisi pusu 143.bölüm

kurtlar vadisi pusu 143.bölüm yayınlandıktan sonra sitemizde olacaktır..Ana sayfamıza giderek bölümleri izleyebilirsiniz..

Kurtlar Vadisi Pusu 143.Bölüm Fragmanı


Genel Genel