12 Mart 2012 Pazartesi

Obesimed KİMLER,NASIL KULLANABİLİR ? Obesimed güvenli midir? Obesimed ile ne kadar kilo verilir?

İyi bir yaşam herkesin hakkı!
Obesimed 10 yaşından büyük herkes tarafından bir kullanım periyodunda 30 gün kullanılabilir. 30 günlük kullanım sonunda 4 gün ara verilerek tekrar kullanılabilir. Yemeklerden 1 saat önce 2 bardak suyla birlikte alınır.
Obesimed® güvenli midir?

Obesimed® kapsamlı risk analizlerine tabi tutulmuştur. Bu analizler, Obesimed®’in kullanma talimatlarına uygun kullanıldığında güvenli olduğunu göstermiştir. Etkin şekilde yararlı olması için iki kapsüllük her bir Obesimed® dozuyla birlikte iki büyük bardak su (yaklaşık 500 ml) içilmesi önemlidir.
Obesimed® ile ne kadar kilo verilir?

Obesimed® daha az yemenize yardımcı olur. Daha hızlı doyarsınız ve o kadar çabuk acıkmazsınız. Bu durum daha az yemenizi kolaylaştırır. “Gerçekten dikkatli” olmanız, bir diyeti takip etmeniz ve atıştırmalara karşı direnmeniz daha kolay olacaktır. Baştan çıkaracak birçok yiyeceğe, dolu mideyle karşı koymanız çok daha kolay olur.

Obesimed® daha az yemenize yardımcı olan bir tıbbi cihazdır ancak kilo vermenin nihai sonucu ve buna ne kadar sürede ulaştığınız, kısmen aynı anda yapılan ve tercihen yeterli düzeydeki bir egzersizin eşlik ettiği düşük kalori diyeti veya kalori kontrollü bir diyet vasıtasıyla belirlenir.

Çeşitli klinik çalışmalarda Obesimed® kullanmanın kilo vermeye neden olduğu gösterilmiştir; bu çalışmalar, Obesimed® kalori kontrollü bir diyetle birlikte kullanıldığında, yalnızca Obesimed® kullanıldığı duruma göre etkinin daha büyük olduğunu göstermiştir.

OBESİMED NASIL ÇALIŞIR ? NEREDEN ALABİLİRİM ?

Omtec19® Etkisi
Ana maddesi olan ve bitkilerden elde edilen patentli Omtec19®’un suyu emebilme özelliği ile çalışır. Obesimed kullandığınızda midenizde su ile birleşir ve doğal bir doygunluk hissi yaratır. Böylece yemeklere midenizde daha az yer kalır.
Obesimed ‘i size en yakın eczaneden satın alabilirsiniz.Eczanenizde ürün bulunmadığı durumda ecza depoları kanalı ile ürünü size kısa sürede temin edebilirler.Eczacınıza danışınız.

obesimed zararları nelerdir?OBESİMED NEDİR ?

Obesimed,çok miktarda suyu emerek mideyi doldurmaya,doygunluk hissi vermeye ve aşırı yemek yeme isteğini azaltmaya yardımcı olan,dengeli beslenmeyi destekleyen bir medikal cihazdır.

Obesimed kullanmak aşırı yemek yemeyi engellemeye dengeli beslenmeye katkıda bulunur ve önemli miktarda kilo kaybı sağlamaya yardımcı olur.

Obosimed Zayıflama ilacı

Obesimed (Obozimed) İlacı Nedir? Yararları ve zararları nedir? Sizlere Obesimed Zayıflama ilacı hakkında bu makalemizde bilgi vermeye çalışağız. Özel kadınlar sitesi olarak sunduğumuz bu bilgiler ile amacımız ve gayemiz sadece sizlere yardımcı olabilmektir.

Obesimed İlacı Nedir, yararlımıdır, zararlımıdır yada yararları ve zararları nedir bu konuda bir çok ziyaretcilerimiz bilgi istemekte bizde sizlere obesimed ilacı ile ilgili her türlü detayı sunuyoruz. Obesimed zayıflama ilacı ile fazla kilolarınızdan kurtulmak mümkün.
Obesimed nedir ve nasıl kullanılır?
Obesimed (Obezimed) Nedir ?

Bitkisel bir iştah kesici bir ürün olarak Türkiyede satışına başlanacak bir zayıflama kilo verme ilacıdır.
Fazla kilolu Yetişkin ve Çocukların iştahlarını keserek aşırı yemek yemek isteklerini engelleyen Obesimed bitkisel zayfilama ilacıdır.
Obesimed emdiği sularla şişerek büyür ve midemizde şişkin doğal bir madde haline gelir.Bu şekilde midemiz beynimize doygunumum sinyali yollar, bu sinyal sayesinde yemek yeme isteğimiz azalır.Yemek yeme oranımızı bir seviye çekince normal olarak kilo vermeye başlıyoruz. Bu ilacı kesinlikle doktor tavsiyesinde almanız sizin açınızdan daha iyi olabilir. Herhangi bir yan etkisi yok denilsede tedbiri elden bırakmamak lazım.

Obosimed Zayıflama ilacı nedir

Bitkisel bir iştah kesici bir ürün olarak Türkiyede satışına başlanacak bir zayıflama kilo verme ilacıdır.
Fazla kilolu Yetişkin ve Çocukların iştahlarını keserek aşırı yemek yemek isteklerini engelleyen Obosimed bitkisel zayfilama ilacıdır.
Obosimed emdiği sularla şişerek büyür ve midemizde şişkin doğal bir madde haline gelir.Bu şekilde midemiz beynimize doygunumum sinyali yollar, bu sinyal sayesinde yemek yeme isteğimiz azalır.Yemek yeme oranımızı bir seviye çekince normal olarak kilo vermeye başlıyoruz.

Obosimed Zayıflama ilacı nasıl kullanılır
Obesimed ® , tek bir tedavi döneminde 30 günden uzun süreyle kullanılmamalıdır.
Tedaviye 4 gün ara verildikten sonra devam edilebilir.
Kapsül bütün halde yutulmalıdır.
Obesimed® ile kilo verirken, beslenmenizi önerilen günlük dozlarda vitamin ve mineral preparatlarıyla takviye edin.
Yetişkinler: Günde 3 defa 2′şer kapsül olarak yemeklerden 1 saat önce 2 bardak su ile alınır.
10 yaş ve üzeri çocuklar: Günde 2 – 3 defa 2′şer kapsül olarak yemeklerden 1 saat önce 2 bardak su ile alınır.

Obesimed Zayıflama İlacı Fiyatı Nerden Alanır ?

Hepsibulvarda.com’da Obesimed 45 Kapsül fiyatı 87,00 TL Taksitli fiyatıdır.

Taksitle istemiyorum derseniz Obesimed 45 Kapsül fiyatı 79,09 TL’den satışa sunulmuştur.

Genel Genel