4 Mayıs 2012 Cuma

obesimed kullananlar

Omtec19® Etkisi Ana maddesi olan ve bitkilerden elde edilen patentli Omtec19®’un suyu emebilme özelliği ile çalışır. Obesimed kullandığınızda midenizde su ile birleşir ve doğal bir doygunluk hissi yaratır. Böylece yemeklere midenizde daha az yer kalır. Obesimed ‘i size en yakın eczaneden satın alabilirsiniz.Eczanemizde ürün bulunmadığı durumda ecza depoları kanalı ile ürünü size kısa sürede temin edebilirler.Eczacınıza danışınız. İyi bir yaşam herkesin hakkı! Obesimed 10 yaşından büyük herkes tarafından bir kullanım periyodunda 30 gün kullanılabilir. 30 günlük kullanım sonunda 4 gün ara verilerek tekrar kullanılabilir. Yemeklerden 1 saat önce 2 bardak suyla birlikte alınır.

Obesimed Kullanıcı Yorumları

Obesimed,çok miktarda suyu emerek mideyi doldurmaya,doygunluk hissi vermeye ve aşırı yemek yeme isteğini azaltmaya yardımcı olan,dengeli beslenmeyi destekleyen bir medikal cihazdır. Obesimed kullanmak aşırı yemek yemeyi engellemeye dengeli beslenmeye katkıda bulunur ve önemli miktarda kilo kaybı sağlamaya yardımcı olur. Omtec19® Etkisi Ana maddesi olan ve bitkilerden elde edilen patentli Omtec19®’un suyu emebilme özelliği ile çalışır. Obesimed kullandığınızda midenizde su ile birleşir ve doğal bir doygunluk hissi yaratır. Böylece yemeklere midenizde daha az yer kalır.

Trabzonspor Fenerbahçe Maçını İzle, 5 Mayıs 2012 Cumartesi

Trabzonspor Fenerbahçe takımlarının 5 Mayıs 2012 Cumartesi günü gerçekleştirecekleri futbol karşılaşmasını Lig TV'den canlı olarak izleyebilirsiniz.

Galatasaray Beşiktaş Maçını İzle, 5 Mayıs 2012 Cumartesi,

Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu 4. hafta maçında Fenerbahçe'yi 1-0 yenen Beşiktaş, 5. haftada 6 Mayıs Pazar günü Galatasaray ile yapacağı derbi maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Genel Genel