29 Ekim 2011 Cumartesi

Düelloda sevinen Arsenal

İngiltere Premier ligte gol düellosunda galip gelen takım Arsenal oldu.Chelsea deplasmanına giden Arsenal rakibini 3-5 yenerek moral buldu.Ev sahibi Chelsea nin gollerini Lampard, Terry ve Mata atarken Arsenalin gollerini ise Van Persie (3) Santos ve Walcott kaydetti.

MANCHESTERDAN TEK KURŞUN 0-1

Evertoon ile deplasmanda karşılaşan Manchester United  19. dakikada Javier Hernandez in attığı golle rakibini mağlup ederek haftayı 3 puanla kapatmış oldu.

LALİGADA CUMARTESİ HEYECANI

Barcelona - Mallorca ve Real Sociedad - Real Madrid maçları canlı yayınla Ntv Spor ekranlarında olacak.Bu heyecanlı karşılaşmaları kaçırmayın..

Bayern Munich - Nürnberg

cumartesi 16:30 Bayern Munich - Nürnberg  mücadelesi trt hd ekranlarında olacak...

chelsea - arsenal

Premier ligde dev derbi cumartesi 14:45 te başlayacak.Bu maçı canlı izlemek istiyorsanız linklerimizi tıklamanız yeterlidir..

SERİ A VE LALİGADA CUMARTESİ ATEŞİ

Cumartesi günü Seri A da Roma - Milan ve İnter- Juventus derbisi futbolseverleri bir  hayli heyecanlandıracak.Laligada  Cumartesi mesaisi  Barcelona-Mallorca ve Real Sosiedad- Real Madrid maçlarıyla devam edecek.

AVRUPA DA HAFTA SONU HEYECANI..

Avrupa liglerinde hafta sonu heyecanı birbirinden güzel maçlarla devam ediyor.

Gaziantepspor -Trabzonspor

Türkiye Spor Toto Süper Liginin 9.hafta karşılaşmasında Gaziantepspor evinde Trabzonspor'u ağırlıyor.Bu haftaya ev sahibi Gaziantepspor 8 puanla 14.sırada giriyor.Trabzonspor ise 13 puanla 7.sıradan 9.haftaya giriyor.
Gaziantepspor -Trabzonspor 29-10-2011  saat 19:00
Bu maçı canlı izlemek için linkler aşağıdadır.

http://atdhe.tv/football.html
http://www.rojadirecta.me/
www.rojadirecta.me/

BURAK YILMAZ

15 Temmuz 1985  Antalya da dünyaya gözlerini açtı.Boy:1.88 cm   kilo:72 kg. Futbola 2001 yılında Antalyaspor altyapısında başladı.Antalyaspor ile ilk resmi lig maçına 25 Mayıs 2003 tarihinde Sivasspor karşısında çıktı.2005-06 sezonunda gösterdiği başarı ile takımının Bank Asya 1. Lig'ni ikinci olarak tamamlayıp, Süper Lig'e çıkmasında önemli rol oynadı.Bu performansı ile yaz döneminde Fatih Terim tarafından Türkiye A Milli Futbol Takımı'na çağrıldı.14 Haziran 2006 'da Beşiktaş 'a transfer oldu.1,5 yıl Beşiktaş 'da forma giydikten sonra Vestel Manisaspor 'lu Filip Holosko için takım arkadaşı Koray Avcı ile birlikte Vestel Manisaspor takımına verildi.Burada da 16 lig maça çıkıp 9 gol attı.28 Haziran 2008 tarihinde Fenerbahçe'ye tansfer oldu.2009-2010 sezonunda Eskişehirspora kiraya verildi, devre arasında Trabzonspordan Gökhan Ünal karşılığında takas edilerek Trabzonspora transfer oldu.Trabzonspora transferi Burak Yılmazın küllerinden doğmasına sebep oldu.Performansının zirvesinde bir sezon yaşıyor.Attığı ve attırdığı goller ile Avrupa kluplerinin gözleri onun üzerinde.Gelecek Burak Yılmaza ve Türk futboluna neler getirecek hep birlikte izleyip göreceğiz..

DERBİNİN ARDINDAN...

Beşiktaş ile Fenerbahçe İnönüde karşılaştı.Son zamanlarda ülkemizdeki olumsuz gelişmelerin gölgesinde derbi havasından uzak bir derbi oldu.Hatırlayalım isterseniz daha önceleri neler olurdu derbi haftası.Gergin demeçler, iddialı sözler, taraftarların atışmaları  gibi gibi..Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi çok farklıydı.Atılan birbirinden güzel goller ise insanlara bir nebzede olsa gülümseme getirdi.Karşılıklı atılan gollerle müsabaka dostça bitti.Maçta kazanan olmadı ama asıl kazanan atkılarını depremzedelere gönderilmesi için sahaya atan Çarşı grubuydu.Yaşanan bunca olumsuzluklara rağmen halkımız birbiriyle kenetlenmenin ne olduğunu herkese göstermiş oldu.Ne dersiniz birilerine iyi bir mesaj olmuşmudur...

Genel Genel