22 Ocak 2012 Pazar

Çocuklar Duymasın 85.Bölüm Fragmanı 25.01.2012 HD 25Ocak 2012

Çocuklar Duymasın 84.Bölüm 18.01.2012 Tek Parça 18ocak 2012

Haluk her sene olduğu gibi bu sene de doğum gününde evdekilerin ona sürpriz parti hazırlayacağını düşünür. Sürprize şaşırmış gibi yapabilmek için önceden çalışmalara başlayan Haluk, Meltem'in planından habersizdir. Meltem sürpriz doğum günü partisi yerine başka bir şey düşününce ortaya birbirinden komik sahneler çıkar...
Haluk doğum günü yaklaştıkça heyecanlanmaya başlar. Herkesin kendisine hediye almak için uğraştığını düşünür. Bu sırada Berke ve Duygu kendilerine araba almaya niyetlenirler. Haluk ise bu araba işinin kendisine doğum günü hediyesi olacağını sanır. Duygu ve Berke araba işini Menderes'lere de bahsedince işler iyice karışır...
Necla, Merve ve Orçun'un her istediğine hayır deyince Gönül ve Tuna onu uyarır. Çocukların hayır deme hakları olduğunu ve bunun özgüven için faydalı olduğunu anlatır. Bu konuşmaları gizlice duyan Merve ve Orçun her istediklerini yaptırma konusunda bunu bir fırsat olarak görünce işler komik bir hal alır...

Fatmagülün Suçu Ne 58.Bölüm 19ocak 2012 hd izle 19.01.2012

Özge'nin yardım çığlığı, Fatmagülleri harekete geçirir. Fatmagül, Kerim ve Kadir Özge'ye ulaştıklarında, karşılaştıkları manzara hepsini derinden sarsar. Özge uzun süren sessizliğinin ardından büyük bir mücadeleye ilk adımını atarken, Fatmagül her anında ona destek olmak için yanında olur.
Ailesiyle iletişime geçen Mustafa, kapıya gelen polislerin Vural cinayetiyle bir ilgisi olmadığını öğrenir. Ancak bu yeni bilgi Mustafa'yı yolundan döndürmeye yetmez. Mustafa güvenli olduğunu düşündüğü tek yerde saklanırken, geçmişiyle muhasebesi daha çok büyür. Özge'nin yaşadığı acı Fatmagülleri etkisi altına almışken, Kadir de Ebe nineye duygularını açmak için cesaretini toplamaya çalışır. Ebe nineyle Kadir'in geleceğe dair alacakları önemli karar tüm ailenin havasını bir anda değiştirecektir.
Maddi zorluklar nedeniyle iflasın eşiğinde olan Yaşaranların gündeminde, Yaşaran holdinge yapılan ortaklık teklifi vardır. Bu teklifin arkasındaki isim intikamını almak için ortaya çıktığında, Reşat Yaşaran şirketinin geleceği adına önemli bir seçim yapmak zorunda kalır.
Özge'nin eniştesinden şikayetçi olmasıyla başlayan süreç, Özgelerin güvenliğini tehdit eden bir hal alır. Bu durum karşısında Fatmagül ve Kerim harekete geçirir. Kerim, Özge ve ailesini güvenli bir yere yerleştirmek için yola çıktığında, büyük bir tehlikeyle karşı karşıya kalacaktır.

Yetenek Sizsiniz Türkiye Sezer Kuzucu Ozledim Seni Annem rap 18.01.2012 18ocak 2012

Yetenek Sizsiniz Türkiye Nurullah Selim 16Ocak 2012 16.01.2012

Nurullah Selim Doğaçlama Dans 16 Ocak 2012 Nurullah Selim kamera arkasında da dans etti..Yetenek Sizsiniz Türkiye 16ocak 2012 programında performansından önce ve sonra jüri ile konuşmaları izleyenleri kahkahalara boğdu.Öyle ki Nurullah Selim sanal alemde en çok tıklanan videolar arasında yerini aldı bile.

fenerbahçe 4 kayseri 0 21.01.2012 full hd 21ocak 2012

Karabukspor Trabzonspor 2-1 21.12.2012


Genel Genel