28 Kasım 2011 Pazartesi

12.haftanın ardından..

Spor Toto Süperligte 12. hafta tamamlandı.Fenerbahçe deplasmana Gençlerbirliği ile 0-0 berabere kalarak avantaj kaçırdı.Galatasaray ise zor da olsa Sivasspor engelini geçerek avantaj yakaladı.Haftanın derbi maçında ise Trabzonspor ile Beşiktaş karşılaştı.Beşiktaş penaltı golüyle mücadeleden 3 puanla ayrıld.Ligin süpriz ekibi Manisaspor haftayı 3 puanla kapattı.İBB ,Eskişehir ve Samsunspor evinde galibiyet alan takımlar oldu.Mersin İY ise Ordu deplasmanında 3 puan alarak çıkışını sürdürdü.

DERBİDE GÜLEN TARAF KARTAL 0-1

Trabzon Avni Aker de karşılaşan Trabzon spor ile Beşiktaş arasındaki derbide gülen taraf Queresma nın penaltıdan attığı gol ile Beşiktaş oldu.

Es-Es Esti..3-2

Ligte kötü sonuçlar alan Ankaragücünü evinde onuk eden Eskişehir spor zorda olsa kazanmasını bildi.Evsahibinin gollerini Dk. 27 Kamara, Dk. 44 Özgür (kendi kalesine), Dk. 90 Diego (Eskişehirspor) atarken rakip Ankaragücünün gollerini ise Dk. 72 Atilla, Dk. 74 Ergin (Ankaragücü)
kaydetti.

Manisa dan tek kurşun...

Spor Toto Süper ligin süpriz ekiplerinden Manisaspor evinde ağırladığı Kayseri spor u Dk. 5 Murat Erdoğan ın attığı gol ile yenerek iyi gidişatını sürdürdü.

kurtlar vadisi 139. bölüm 01.12.2011

kurtlar vadisi 139. bölüm 01.12.2011 yeni bölüm ekranda yayınlandıktan sonra hızlı şekilde sitemizden izlenebilmektedir...ilginiz için teşekkürler..

kurtlar vadisi 139. bölüm fragmanı

kurtlar vadisi 139. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra sitemizden takip edebilirsiniz..

Genel Genel