23 Nisan 2012 Pazartesi

zil çalınca 1.bölüm izle zil çalınca 1.bölüm

zil çalınca dizisi 1. bolum yayinlandiktan kisa sure sonra sitemizde olacaktir ilginiz icin tesekkur ederiz..

zil çalınca dizisi korcan kimdir? zil çalınca dizisi korcan boyu zil çalınca dizisi korcan yasi

Korcan: Emir Çalıkkocaoğlu tarafından oynanan bir rol. Erkekler arasında en aklı başında olarak yerini almış bile:) Korcanın anne babası üniversitede görevli hoca ve bu onu oldukça fazla etkilemiş, Korcanda onları örnek alıyor ve Derslerinde her zaman başarılı. Ondan Daha az başarılı bazı arkadaşlarınada yardımlarını esirgemiyor ve Sarp’ı doğru yolda tutmaya çalışıyor. Geçenlerde Metehanla Rock dinlemeyede başladı. Kimse bilmesede Duygudan hoşlanıyor. Duygununda kendisine ilgi göstermeyeceğini bildiği için açılamıyor.

zil çalınca dizisi ada kimdir? zil çalınca dizisi ada boyu zil çalınca dizisi ada kim

Ada: Merve Hazer.. Okulun en akıllısı ve güzel bir kız. Ayrıca sınıfın başkanı. Okulun en iyi öğrencilerinden biri, Dersi iyi dinleyen neredeyse eve hiç ödev götürmeyen cinsten, Bir kötü yanı ise danın gözlükleri ve Dişlerindeki teller eğer onlar olmasa ada daha çekici bir kız olabilirdi, Kimseyi terslememeye çalışıyor ama yeri gelince haklarını çok iyi bir şekilde savunuyor.

zil çalınca dizisi merve kimdir? zil çalınca dizisi merve boyu zil çalınca dizisi merve yasi

Merve: Elif Ceren Balıkçı tarafından oynanıyor ve Metehan’ın dominant kardeşi. Bir hayli eğlenceli:) Acar’la aynı sınıfa gidiyor. Metehan’ın aksine çok konuşkan ve hareketli bir kız. Nereden, ne zaman çıkacağını kestirmek imkansız. Sürekli Metehan’la birlikte olmak istiyor, bu yüzden herkes onu “yapışkan kardeş” olarak görüyor.

zil çalınca dizisi Korcan kimdir? zil çalınca dizisi korcan boyu

Korcan: Emir Çalıkkocaoğlu tarafından oynanan bir rol. Erkekler arasında en aklı başında olarak yerini almış bile:) Korcanın anne babası üniversitede görevli hoca ve bu onu oldukça fazla etkilemiş, Korcanda onları örnek alıyor ve Derslerinde her zaman başarılı. Ondan Daha az başarılı bazı arkadaşlarınada yardımlarını esirgemiyor ve Sarp’ı doğru yolda tutmaya çalışıyor. Geçenlerde Metehanla Rock dinlemeyede başladı. Kimse bilmesede Duygudan hoşlanıyor. Duygununda kendisine ilgi göstermeyeceğini bildiği için açılamıyor.

Zil Çalınca oyuncuları kim kimdir? Zil Çalınca oyuncuları kimler?

Metehan: Turhan Cihan Şimşek tarafından can bulan bir karakter. Okulun yakışıklısı olarak da biliniyor. Merve: Elif Ceren Balıkçı tarafından oynanıyor ve Metehan’ın dominant kardeşi. Bir hayli eğlenceli:) Acar’la aynı sınıfa gidiyor. Metehan’ın aksine çok konuşkan ve hareketli bir kız. Nereden, ne zaman çıkacağını kestirmek imkansız. Sürekli Metehan’la birlikte olmak istiyor, bu yüzden herkes onu “yapışkan kardeş” olarak görüyor. Ada: Merve Hazer.. Okulun en akıllısı ve güzel bir kız. Ayrıca sınıfın başkanı. Okulun en iyi öğrencilerinden biri, Dersi iyi dinleyen neredeyse eve hiç ödev götürmeyen cinsten, Bir kötü yanı ise danın gözlükleri ve Dişlerindeki teller eğer onlar olmasa ada daha çekici bir kız olabilirdi, Kimseyi terslememeye çalışıyor ama yeri gelince haklarını çok iyi bir şekilde savunuyor. Duygu: Miray Daner. Sınıfın en şık ve güzel kızı. Prenses olarak biliniyor. Hakkında kısa bilgiler edindim hemen aktarıyorum. Miraynaz Daner genellikle kısa rollerde oynadı, Sonrasında Papatyam dizisinde rol aldı ve şimdilerde Zil Çalıncada Duygu karakterini canlandırmaktadır. Korcan: Emir Çalıkkocaoğlu tarafından oynanan bir rol. Erkekler arasında en aklı başında olarak yerini almış bile:) Korcanın anne babası üniversitede görevli hoca ve bu onu oldukça fazla etkilemiş, Korcanda onları örnek alıyor ve Derslerinde her zaman başarılı. Ondan Daha az başarılı bazı arkadaşlarınada yardımlarını esirgemiyor ve Sarp’ı doğru yolda tutmaya çalışıyor. Geçenlerde Metehanla Rock dinlemeyede başladı. Kimse bilmesede Duygudan hoşlanıyor. Duygununda kendisine ilgi göstermeyeceğini bildiği için açılamıyor.

Zil Çalınca dizisi Duydu (Miray Daner) kimdir?

Okulun En güzel kızı ve o bunun farkında; Varlıklı zengin bir aileden geliyor ve Ailesi Duygunun Doktor olmasını çok istiyor ama onun aklında oyuncu olmak var, Sahnelenen bütün oyunları izliyor. Oyunculuk dersleri alıyor ve okulda oyunculuk kulübü üyesi, Zayıf notlarının buna bağlı olduğunu iddia ediyor

Zil Çalınca dizisi Sarp (Fırat Can Aydın) kimdir? zil çalınca dizisi sarp, zil çalınca dizisi sarp kimdir

Fırat Can Aydın 26.02.2011 doğumlu ve öğrenci. Oynadığı diziler: Papatyam Yayın yılı 2009 Görevi:Oyuncu Karakteri: Yiğit Ateş ve Barut Yayın yılı 2008 Görevi:Oyuncu Tatlı İntikam Yayın yılı 2007 Görevi:Oyuncu Karakteri: Ali Fırtına Yayın yılı 2006 Görevi:Oyuncu Karakteri: Ahmet Çılgın Yuva Yayın yılı 2005 Görevi:Oyuncu Karakteri: Ramis

Zil Çalınca dizisi Metehan (Cihan Şimşek) kimdir? zil çalınca dizisi oyuncu kadrosu

Cihan Şimşek 6 Ağustos 2011 doğumlu. Daha önce FOX TV ekranlarında yayınlanan Bez bebek dizisine rol aldı. Diziye sonradan katılmasına rağmen büyük ilgi gören Cihan Şimşek; Şimdilerde 23 nisan 2012 de ilk bölümü yayınlanacak olan Zil Çalınca dizisinde Başrol oyuncusu olarak rol alacak. Metehan karakteri: - Metehan, okulun en asi öğrencisi. Koyu saçlı, uzun boylu ve yakışıklı bir çocuk. Bütün kızlar onun etrafında pervane ve o da bunun farkında. Bütün kızlarla flört ediyor, vakit geçiriyor ama asla çıkmıyor.

zil çalınca 1.bölüm 23 nisan 2012

zil çalınca 1.bölüm 23 nisan 2012 yayinlandiktan kisa sure sonra sitemizde olacaktir..

zil çalınca fragman 23 nisan 2012


Genel Genel