30 Ekim 2011 Pazar

BANK ASYA 1. LİG TE PAZAR HEYECANI

Bank Asya 1. ligte pazar günü heyecanı saat 13:30 da oynanacak 4 maç ile başlıyor.Ç.Rizespor - Konyaspor karşılaşması Trt ekranlarında bizlerle olacak.

Kartal İnönü de Sivas ı ağırlıyor

Derbiden 1 puanla ayrılan Karakartal İnönü de Sivasspor u ağırlıyor.Beşiktaş bu maçı alarak üst sıralara tırmanmayı amaçlarken Sivas spor ise süpriz peşinde olacak.Bu zorlu mücadele saat 19:00 da başlayacak.

Moralsiz Cimbom Kayseri de 3 puan arıyor

Türkiye Spor Toto Süperlig te moralsiz Galatasaray Kayseri deplasmanında moral arıyor.14 puanlı Galatasaray ile 10 puanlı Kayserispor mücadelesi nefesleri kesecek.Bu zorlu mücadele saat 16:00 da başlayacak.

Real Madrid ten tek kurşun

Real Madrid deplasmanda karşılaştığı Real Sociedad tan 3 puanı 9. dk da Gonzalo Higuain in attığı golle kurtardı.Bu galibiyetle Real Madrid liderliğini sürdürmüş oldu.

Messi Show devam ediyor

Laliga da Barcelona evinde konuk ettiği Mallorca yı Messi nin Show yaptığı maçta 5-0 mağlup etti.Ev sahibine galibiyeti getiren golleri Messi (3), Cuenca ve Dani Alves attı.

Trabzondan Altın gol

Türkiye Spor Toto Süperlig te Gaziantepspor ile Trabzonspor Gaziantepte karşılaştı.Trabzonspor 3 puanı uzatma dakikalarında Halil Altıntop un attığı gol ile aldı.

Genel Genel