26 Şubat 2012 Pazar

2012 NBA All Star Kevin Love Winner 3 sayı atışı

Facebook zaman tüneli iptal yöntemi nedir?

Facebook zaman tüneli nedir? Zaman tüneli Facebook hesabınızdaki tüm geçmişinizi bir zaman çizelgesi halinde sizlere sunuyor. Eğer zaman tünelisni sizde hesabınıza koyduysanaız ve iptal etmek istiyorsanız şöyle yapacaksınız.

Zaman Tüneli İptal Etme:
Önce Facebook hesabınıza giriş yapın sonra https://developers.facebook.com/apps/ adresine tıklıyayın.
sonra sol daki menüden Zaman Tüneli etkinliğini seçin, açılan sayfada sağ üstte "Uygulamayı Düzenle" butonuna tıklayın ve sol üst menüde "uygulamayı sil" linki'nin üzerine tıklayın..

Facebook zaman tünelini iptal etmek

28 şubattan itibaren bütün kullanıcılar zaman tüneline geçeçekler..peki zaman tünelini nasıl iptal edebilirim?

www.developers.facebook.com/apps adresine giriş yapıyorsunuz. Açılan sayfada kullanmakta olduğunuz uygulamarın yer aldığı bir liste yer alacak. Bu listeyi sayfanın sol tarafındaki bölümden göreceksiniz. Burada Facebook Zaman Tüneli ( Time Line ) uygulamasını göreceksiniz. sağ üstte yer alan “Uygulamayı Düzenle” butonuna basın. Alt kısımda “Uygulamayı Sil” seçeneği mevcut. Buraya da bastıktan sonra oluşturduğunuz uygulama silinir ve kısa bir süre sonra profilinizi eski hale getirmiş olursunuz.

Yan menüde “no apps found” ( hiç bir uygulama bulunamadı) yazıyor ise uygulama profilinizde yok ya da silinmiş demektir. Bu yöntem önceden geçerliydi fakat son uygulama güncellemesi ile kullanıcılar ne ile karşılaşacak henüz net bir bilgi sahibi değiliz.

Bu ne yazık ki şu aşamada zaman tüneli uygulamasını profilinizden kaldıramazsınız anlamına geliyor.

NBA ALL STAR 2012 3 sayı yarışması

Asırlık klüp küme düştü.

Yılların efsan takımı sayısız yıldızları yetiştiren başkent ekibi dün Karabükspora kaybederken sadece maçı kaybetmedi Bank Asya 1. lige de düşmüş oldu.1910 yılında kurulmuş Türkiye nin güzide klubü iç çekişmelerden yönetim sorunlarından dolayı göz göre göre alt lige düştü.Çok değil 2010 yılında 100. kuruluş yılını kutlayan bu klubun 2012 yılında ligden düşeceğini kim düşünebilirdiki.Kaybeden Türk futbolu oldu.Kimbilir bu düşüş belki de Ankara halkının Ankara esnafının Ankara işadamının kenetlenerek efsane klubün küllerinden doğmasına sebep olur.Her şeyi zaman gösterecek izleyip göreceğiz...

Arena'da derbi günü

Galatasaray ile Beşiktaş, Türk Telekom Arena'da karşı karşıya gelecek.. Aslan, kazanıp zirvede puan farkını açmaya, Kartal ise rakibini yakalamaya çalışacak..
Saat 19.00'da başlayacak derbiyi FIFA kokartlı hakem Fırat Aydınus yönetecek. Aydınus'un yardımcılıklarını Serkan Ok ile Aleks Taşçıoğlu yapacak. Dev maçın 4. hakemi ise Aytekin Durmaz.

demirören alacaklarından vazgeçti

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, Mali Genel Kurul'da tüm alacaklarını kulübe hibe ettiğini açıklarken bir şart sundu..
Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, 'Herkes borcumu konuşuyor. Ben borcumu Beşiktaş'a hibe edeceğim. Ama tek şartım var, bundan sonraki başkan ve yöneticiler de Beşiktaş'ın kasasına koyacakları her parayı onlar da hibe edecekler' dedi

Kenan Sofuoğlu geri döndü.

Dünya Supersport Şampiyonası'nın Avustralya'da yapılan açılış yarışını milli motosikletçimiz Kenan Sofuoğlu kazandı.
Kawasaki Deltafin Lorenzi takımıyla Dünya Supersport Şampiyonası'na 1,5 yıl sonra dönen Kenan Sofuoğlu, sezonun ilk yarışını kazanarak 18. zaferine imza attı. Supersport Şampiyonası'nı 2007 ve 2010 yıllarında kazanan çifte şampiyon Sofuoğlu, yarışa Kawasaki ZX-6R motosikletiyle 4. sıradan başladı

Hande Yener Acı Veriyor 24 Şubat Beyaz Show 2012

Beyaz Ertem Şener Kız İsteme Beyaz Show 24 Şubat 2012

Ekin Türkmen kimdir?

Ekin Türkmen (doğum: 22 Ağustos 1984 - Nevşehir,Kozaklı) Türk dizi ve sinema oyuncusudur. Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunu olan Türkmen, 2002 yılında Ekmek Teknesi adlı dizisinde yer alarak ilk televizyon dizisi deneyimini yaşadı. Dizinin bitmesinin ardından Nefes Nefese, Acı Hayat, Kısmetim Otel, Menekşe ile Halil ve Küçük Kadınlar isimli televizyon dizilerinde yer aldı. Ayrıca Keloğlan Karaprens'e Karşı ve Son Ders: Aşk ve Üniversite adlı sinema filmlerinde oynadı. Küçük Kadınlar dizisinden Amerika'da eğitim alacağı için senaryo gereği ölerek ayrıldı.

Adanalı dizisinde "Pamuk'u" canlandırdı.

Android (işletim sistemi) nedir?

Android, Google ve Open Handset Allience tarafından kodlanmış Linux İşletim Sistemi tabanlı bir mobil cihaz (PDA ve cep telefonları) için geliştirilmiş açık kaynak kodlu bir işletim sistemidir.

Android, aygıtların fonksiyonelliğini genişleten uygulamalar yazan geniş bir geliştirici grubuna sahiptir. Android için halihazırda 150,000'den fazla uygulama bulunmaktadır. Android Market ise, Android işletim sistemi uygulamalarının çeşitli sitelerden indirilebilmesinin yanı sıra, Google tarafından işletilen kurumsal uygulama mağazasıdır. Geliştiriciler, ilk olarak aygıtı, Google'ın Java kütüphanesi aracılığıyla kontrol ederek Java dilinde yazmışlardır.

Eskişehir - Fenerbahçe 2-1 hd 25 Şubat 2012 maç özeti


Genel Genel