17 Ocak 2012 Salı

Yalan dünya Orçun Bartu Küçükçağlayan kimdir? sözleri neler

Yalan Dünya'nın Orçun'u patladı gitti! Bartu Küçükçağlayan'ın canlandırdığı 'Orçun' Twitter'ı yıktı..

Küçükçağlayan Biyoğrafisi

1983 Eskişehir doğumlu oyuncu ve müzisyen Bartu Küçükçağlayan, 2001 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nı kazandı, mezun olana dek pek çok tiyatro oyunu ve televizyon dizisinde rol aldı.

2010 yılında yönetmen Seren Yüce’nin Çoğunluk filmindeki rolüyle 47. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde En İyi Erkek Oyuncu Ödülü dahil olmak üzere yurtiçi ve yurtdışında pek çok ödüle layık görülen Küçükçağlayan, yine 2010’da Yavuz Turgul’un Av Mevsimi filminde Kamuran karakterini canlandırdı


Yalan Dünya'nın Orçun'u Gaffur ve Burhan Altıntop'tan sonra Gülse Birsel'in yeni bombası. Sanal alemde büyük beğeni toplayan Orçun'un en beğenilen sözlerini burada paylaşmaya başlayalım. İşte Orçun'un birkaç repliği.

- Ben iyiyim ama babam öküz

- Yazık ne kadarda güzel bi kızsın

- Öpüşelim mi? Işılay'ı da çağır 3'ümüz öpüşelim

Yalan Dünya Orçun 1. bölüm

YALAN DÜNYA 1. BÖLÜM 13 Ocak 2012

Fatmagülün Suçu Ne 58.Bölüm Fragman 19ocak 2012 perşembe..

Özge'nin yardım çığlığı, Fatmagülleri harekete geçirir. Fatmagül, Kerim ve Kadir Özge'ye ulaştıklarında, karşılaştıkları manzara hepsini derinden sarsar. Özge uzun süren sessizliğinin ardından büyük bir mücadeleye ilk adımını atarken, Fatmagül her anında ona destek olmak için yanında olur.
Ailesiyle iletişime geçen Mustafa, kapıya gelen polislerin Vural cinayetiyle bir ilgisi olmadığını öğrenir. Ancak bu yeni bilgi Mustafa'yı yolundan döndürmeye yetmez. Mustafa güvenli olduğunu düşündüğü tek yerde saklanırken, geçmişiyle muhasebesi daha çok büyür. Özge'nin yaşadığı acı Fatmagülleri etkisi altına almışken, Kadir de Ebe nineye duygularını açmak için cesaretini toplamaya çalışır. Ebe nineyle Kadir'in geleceğe dair alacakları önemli karar tüm ailenin havasını bir anda değiştirecektir.
Maddi zorluklar nedeniyle iflasın eşiğinde olan Yaşaranların gündeminde, Yaşaran holdinge yapılan ortaklık teklifi vardır. Bu teklifin arkasındaki isim intikamını almak için ortaya çıktığında, Reşat Yaşaran şirketinin geleceği adına önemli bir seçim yapmak zorunda kalır.
Özge'nin eniştesinden şikayetçi olmasıyla başlayan süreç, Özgelerin güvenliğini tehdit eden bir hal alır. Bu durum karşısında Fatmagül ve Kerim harekete geçirir. Kerim, Özge ve ailesini güvenli bir yere yerleştirmek için yola çıktığında, büyük bir tehlikeyle karşı karşıya kalacaktır.

Kuzey Güney 19.Bölüm Fragmanı 18ocak 2012 çarşamba..18-12-2012

Cemre Kuzey'e itiraf edemediği duygularıyla baş başa kaldıkça, Kuzey kalbinde daha çok büyür. Cemre'nin Kuzey'e karşı hislerini fark eden Güney ise bu durumdan farklı bir şekilde etkilenir. Cemre'nin sevgisini ve ilgisini kaybettiğini fark etmek, Güney'i Cemre'ye bir adım daha yaklaştırır. Gecenin sonunda Cemre, Güney'e hiç tahmin etmediği bir ders verirken, bu ana şahit olan Simay'ın da eline büyük bir koz geçer.
Öte yandan Cemre'nin de Kuzey'in düğünü için Mersin'e gittiğini öğrenen Banu, bu durumun kendisinden bilerek saklandığını fark eder. Cemre, yeniden Banu'nun gündemindeki yerini alır. Cemre'yle Banu arasındaki soğuk rüzgarlar artık daha şiddetli esmektedir. Öte yandan İstanbul'da "makara" işiyle ilgili önemli bağlantılar kurulur. Güney ve Banu'nun kurdukları şirket beklenenden çok daha hızlı bir şekilde büyümeye devam eder.
Her geçen gün Kuzey'e ve ailesine karşı daha çok güçlenen Simay, sonunda Zeynep'in karşısına çıkar. Diğer taraftan Simay, Güney'le Banu arasındaki ilişkide de tarafını seçmek zorunda kalır. Simay'ın bu tercihi hiç beklenmedik olayların başlamasına neden olur. Banu'nun hamleleriyle, Kuzey ve Zeynep birbirlerinden uzakta geçen günlerden sonra ilk kez yan yana gelecektir.

Muhteşem Yüzyıl 43.Bölüm Fragmanı 18 ocak 2012 Star TV ekranlarında..

Kurtlar Vadisi Pusu 144.Bölüm Fragmanı19.01.2012perşembe 19ocak2012


Genel Genel