30 Mart 2012 Cuma

30 mart zaman tuneli zorunlu hale geliyor -

Facebook 30 Mart 2012 tarihinden sonra profil, hayran ve grup sayfalarında zaman tüneli uygulamasını zorunlu olarak başlatıyor.
Ancak Facebook bu zaman tünelini kalıcı olarak getirdi. Yani en geç 30Marta kadar herkes otomatik olarak zaman tüneline geçmiş olacak. Facebook’un zaman tünelini profilinizden kaldırmanızın maalesef mümkünü yok. Ancak bazı yöntemlerle sadece kendi görebileceğiniz şekilde zaman tünelinden kurtulabilirsiniz.

ben yanmisim ajda pekkan yeni sarkisi 2012 kesintisiz hd izle

Ajda Pekkan son sarkisi ben yanmisim listelerde firtina gibi esiyor...
Ajda Pekkan; son zamanların eskimeyen, kendini her fırsatta yenileyen, yaşlandıkça gençleşen ülkemizin en sevilen sanatçısıdır. Hit şarkıların ve popüler şarkıların yeni ismi haline gelen Pekkan, son dönemde çıkardığı “Ben Yanmışım” şarkısıyla listelere bir numaradan girdi. Ajda Pekkan Ben Yanmışım şarkısı herkes tarafından büyük ilgiyle karşılandı.

ben yanmışım ajda pekkan dinle ben yanmışım ajda pekkan izle

Ajda Pekkan; son zamanların eskimeyen, kendini her fırsatta yenileyen, yaşlandıkça gençleşen ülkemizin en sevilen sanatçısıdır. Hit şarkıların ve popüler şarkıların yeni ismi haline gelen Pekkan, son dönemde çıkardığı “Ben Yanmışım” şarkısıyla listelere bir numaradan girdi. Ajda Pekkan Ben Yanmışım şarkısı herkes tarafından büyük ilgiyle karşılandı.

Eve Düşen Yıldırım dizisi Gizem Karaca boyu kac kilosu kac kac yasinda

09.07.1992 yılında İstanbul’da doğmuş olan Gizem Karaca, 53 kilo ve 1.75 cm boyunca. Eğlenceli karakteri ve herkesi büyüleyen güzelliği ile dikkat çeken Gizem Karaca, Güzellik yarışmasında aldığı 1. ödülü sonrası hayatının değiştiğini vurguluyor. Hobileri arasında resim yapmak, fotoğraf çekmek, ata binmek, kitap okumak ve yürüyüş yapmak yer alırken Gizem Karaca bunun yanı sıra gezmeyi de çok seviyor.

Eve Düşen Yıldırım dizisi Gizem Karaca Kimdir?

09.07.1992 yılında İstanbul’da doğmuş olan Gizem Karaca, 53 kilo ve 1.75 cm boyunca. Eğlenceli karakteri ve herkesi büyüleyen güzelliği ile dikkat çeken Gizem Karaca, Güzellik yarışmasında aldığı 1. ödülü sonrası hayatının değiştiğini vurguluyor. Hobileri arasında resim yapmak, fotoğraf çekmek, ata binmek, kitap okumak ve yürüyüş yapmak yer alırken Gizem Karaca bunun yanı sıra gezmeyi de çok seviyor.


Bu yıl kazandığı güzellik yarışmasının ardından ” Eve Düşen Yıldırım ” filminde başrol oyuncusu olarak yer alan Gizem Karaca, henüz dizinin 2 bölümü yayınlanmış iken oldukça fazla beğeni almış ve ne kadar inatçı ( başarılı ) olduğunu herkese göstermiştir. Bunun yanı sıra Gizem Karaca lirik ve tango danslarını tam olarak yapıyor, keman ve piyano çalabiliyor.

2012 hac başvuruları hac kayıtları basladi

Hac Başvuruları başladı. Hac Başvuruları bugünden itibaren start aldı. Hac Başvuruları için neler gerekiyor. Hac Başvuruları için gereken belgeler neler. Hac Başvuruları hangi evraklarla gerçekleşiyor. Hac Başvuruları hangi tarihe kadar sürecek. Hac Başvuruları hangi internet sitesinden yapılıyor. Hac Başvuruları ücreti ne kadar? İşte tüm bu soruların cevabı aşağıdadır;


Kutsal topraklara gidiş için kayıtlar, bugün başlıyor. Kayıtlar 12 Nisan'a kadar devam edecek.

Geçtiğimiz yıl kuraya katılıp hacca gidemeyenlerin kayıtları, başkanlık tarafından elektronik ortamda otomatik olarak yenilenecek. Adaylar kayıtlarının yenilenip yenilenmediğini 27 Mart'tan itibaren 'http://hac.diyanet.gov.tr'den kontrol edilebilecek. İlk defa kayıt yaptıracak adaylar ise başkanlığın belirlediği bankalardan birine 15 lira ön kayıt ücreti yatırdıktan sonra müracaatlarını, http://hac.diyanet.gov.tr adresinden veya müftülüklerden yapabilecek.

Devrimden sonra filmi kesintisiz izle - Devrimden sonra filmi fragmanı izle

Devrimden sonra filmi - Devrimden sonra filmi fragmanı

obesimed kaç para

Obesimed fiyati nekadar?Obesimed en yakin eczanede bulunmaktadir.Obesimed Zayıflama İlacı Fiyatı Nerden Alanır ?
Obesimed 45 Kapsül fiyatı 87,00 TL Taksitli fiyatıdır.

Taksitle istemiyorum derseniz Obesimed 45 Kapsül fiyatı 79,09 TL’den satışa sunulmuştur.

obesimed satan eczaneler

Obesimed®,Yemekten 1 saat önce aldığınız 2 OBESIMED doymanızı kolaylaştırır. Obesimed kullandığınızda mide hacminin bir kısmını kaplayarak yemeklere daha az yer bırakır. Böylece normalde yediğinizden daha az yiyebilirsiniz.
Obesimed ®,Ana maddesi olan ve bitkilerden elde edilen patentli Omtec19®’un suyu emebilme özelliği ile çalışır. Obesimed kullandığınızda midenizde su ile birleşir ve doğal bir doygunluk hissi yaratır. Böylece yemeklere midenizde daha az yer kalır.
Obesimed ® 10 yaşından büyük herkes tarafından bir kullanım periyodunda 30 gün kullanılabilir. 30 günlük kullanım sonunda 4 gün ara verilerek tekrar kullanılabilir. Yemeklerden 1 saat önce 2 bardak suyla birlikte alınır.
Obesimed 'i size en yakın eczaneden satın alabilirsiniz

obesimed kullanıcı yorumları neler

Obesimed ®, tek bir tedavi döneminde 30 günden uzun süreyle kullanılmamalıdır.Tedaviye 4 gün ara verildikten sonra devam edilebilir. Kapsül bütün halde yutulmalıdır.Obesimed ® ile kilo verirken, beslenmenizi önerilen günlük dozlarda vitamin ve mineral preparatlarıyla takviye edin.

Yetişkinler: Günde 3 defa 2′şer kapsül olarak yemeklerden 1 saat önce 2 bardak su ile alınır.

10 yaş ve üzeri çocuklar: Günde 2 – 3 defa 2′şer kapsül olarak yemeklerden 1 saat önce 2 bardak su ile alınır. Günlük dozu aşmayın.



Hamilelik veya emzirme sırasında kullanım
Yağ dokularından zararlı maddelerin salınıp çocuk tarafından bunlar emilebileceği için hamileyken veya emzirirken kilo verilmesi önerilmemektedir. Bu nedenle Obesimed® kullanılması önerilmez.

Diğer ilaçlarla birlikte kullanımı
Obesimed® kan şekeri düzeylerini düşürür. Bu nedenle, benzer bir hipoglisemik etki yaratan diğer gıda takviyeleriyle/ilaçlarla birlikte kullanılması önerilmez. Ağız yoluyla alınan ilaçlar, Obesimed® alınmadan 1 saat önce veya alındıktan 4 saat sonra kullanılmalıdır

obesimed kullanıcı yorumları

Vücut Kitle indeksi Kişinin zayıf, normal kilolu, fazla kilolu ya da aşırı şişman olup olmadığını ölçmek için dünyada standart kabul edilen vücut kitle indeksi, kişinin vücuduna göre kilosunun normal olup olmadığıyla ilgili fikir edinmesini sağlar. Aşırı kilolu olup olmadığınızı alttaki tabeladan da öğrenebilirsiniz. Listeden boyunuzu bulunuz. Kilonuz boyunuzun yanındaki kilodan düşükse Obesimed Forte kullanmayınız.

Boy – Kilo

1.50 m 63 kg

1.55 m 67.25 kg

1.60 m 71.75 kg

1.65 m 76.25 kg

1.70 m 81 kg

1.75 m 85.75 kg

1.80 m 90.75 kg

1.85 m 95.75 kg

1.90 m 101 kg

Vücut Kitle İndeksi sadece yetişkinler için geçerlidir ve herkes için kullanılamaz. Ayrıca Çocuklarda, Hamilelerde ve Spor Adamlarında kullanılmaması tavsiye edilir.

obesimed kullanıcı yorumları neler

Aşiri şişmanlamayi ve aşiri yeme isteğini engeller!

Dengeli beslenmeyi destekler!

Kilo vermeyi sağlar ve obezite tedavisinde kullanılır!

Obesimed, yetiskinler ve çocuklarda hafif ve aşıri şişmanlik tedavisi için kullanilan yeni bir Tıbbi ilaçtir.

Obesimed kullanmak suretiyle aşırı yeme isteği ve aşırı şişmanlama engellenmis olur ve hızlı kilo kaybi sağlanır.

Obesimed çok miktarda suyu emerek midede gerginlik yaratir, iştah etkiler ve yemek esnasinda ve sonrasinda doygunluk hissi verir. Böylece aşırı şişmanlamayi engeller ve dengeli yemek yemeyi sağlar.

Obesimed Forte, yetişkinler ve 18 yaş üstü, 10 kilo ya da Vücut Kitle indeksi (BMI) 28 ve üstünde olan aşırı şişmanlık ve obezite tedavisi için kullanılan yeni bir Tıbbi üründür. Obesimed Forte kullanmak suretiyle aşırı yeme isteği ve aşırı şişmanlama engellenmiş olur ve hızlı kilo kaybı sağlanır. Obesimed Forte, çok miktarda suyu emerek midede gerginlik yaratır, iştahı etkiler ve yemek esnasında ve sonrasında doygunluk hissi verir. Böylece aşırı şişmanlamayı engeller ve dengeli yemek yemeyi sağlar.

obesimed forte kullananlar

Obesimed ‘i size en yakın eczaneden satın alabilirsiniz.Eczanemizde ürün bulunmadığı durumda ecza depoları kanalı ile ürünü size kısa sürede temin edebilirler.Eczacınıza danışınız.
Obesimed 10 yaşından büyük herkes tarafından bir kullanım periyodunda 30 gün kullanılabilir. 30 günlük kullanım sonunda 4 gün ara verilerek tekrar kullanılabilir. Yemeklerden 1 saat önce 2 bardak suyla birlikte alınır.
Obesimed® ardışık 30 gün süreyle kullanılabilir. Sonrasında bağırsaklardan temizlenmesi için ilacı kullanmaya dört gün ara verilmesi önerilmektedir. Bunun ardından Obesimed® bir 30 gün daha kullanılabilir.

Genel Genel