27 Kasım 2011 Pazar

Trabzonspor - Beşiktaş haftanın derbisinde nefesler tutuldu..

 Spor Toto Süperlig 12. hafta mücadelesinde  Trabzonspor - Beşiktaş  Trabzon da karşılaşıyorlar.Ligte 20 puanı bulunun ev sahibi Trabzonspor ile 18 puanlı  Beşiktaş  arasındaki haftanın derbi mücadelesi nefesleri kesecek.

kurtlar vadisi pusu 138. bölüm 24.11.2011

Pusu da 138 bölüm heyecanı...Polat Kara yı kurtaracabilecek mi? Zaza Lale Zara nın oğlunu yakalayabilecek mi?Kaşifoğlu neyi planlıyor? Cevher in sonu ne olacak? hepsini aşağıdaki partlardan kesintisiz izleyebilirsiniz...










Samsun 3 puanı hatırladı.. Samsunspor - Medical Park Antalyaspor 1- 0

 Spor Toto Süperlig te 3 puana hasret kalan Samsunspor 19 Mayıs stadında Antalyaspor u ağırladı.Zorlu geçen maçta ev sahibi ekip Dk. 3 Bance  nin attığı gol ile 3 puanı hanesine yazdırarak rahat bir nefes aldı.Samsunspor bu galibiyetle 11 puana çıkarken Medical Park Antalyaspor ise 13 puanda kaldı.

Ordu da Mersin süprizi.. Orduspor - Mersin İY 0-1

Ordu 19 Eylül stadında karşılaşan Orduspor ile Mersin İY karşılamasında gülen taraf Akdeniz ekibi Mersin İY oldu.Konuk ekibin golü ise tecrübeli golcü Nobre (dk. 63) den geldi.Bu galibiyetle Mersin İY puanını 18 e çıkartırken Orduspor ise 17 puanda kaldı.

Arda nın gücü yetmedi... Real Madrid 4 - 1 Atletico Madrid

 La liga da Real Madrid ile Atletico Madrid i karşı karşıya getiren Madrid derbisinde gülen taraf evsahibi Real Madrid oldu.Temsilcimiz Arda Turan ilk 11 de sahaya çıkarken Real Madrid  te ise Mesut Özil ilk 11 de sahaya çıktı.Karşılaşmanın golleri ise 15' [0 - 1] Adrian , 24' [1 - 1] C. Ronaldo (Penaltı) , 49' [2 - 1] A.D. Maria , 65' [3 - 1] G. Higuain ,  82' [4 - 1] C. Ronaldo (Penaltı) ..

Cimbom zar zor... Galatasaray - Sivasspor 2-1

 Rakibi Fenerbahçe nin puan kaybettiği haftada fırsatı değerlendirmek isteyen Galatasaray  Sivasspor u zor da olsa yenmesini bildi.Cimboma galibiyeti getiren golleri Engin Baytar (45'), Milan Baros (59') pen. atarken, Sivassporun tek golü ise Erman Kılıç (70') tan geldi.Galatasaray da bu mücadelede Trabzonspor'dan kadrosuna kattığı Engin Baytar ve Elmander kırmızı kart görürken Galatasaray mücadeleyi 9 kişi tamamladı.

Genel Genel