13 Mart 2012 Salı

Obesimed Zayıflama İlacı Fiyatı Nereden Alanır ? nerede satilir?

Obesimed ‘i size en yakın eczaneden satın alabilirsiniz.Eczanemizde ürün bulunmadığı durumda ecza depoları kanalı ile ürünü size kısa sürede temin edebilirler.Eczacınıza danışınız.

Kurtlar Vadisi Pusu 151.Bölüm Fragmanı 15.03.2012 izle

Obesimed kac para ?Obesimed Zayıflama İlacı Fiyatı Nerden Alanır ?

Obesimed 45 Kapsül fiyatı 87,00 TL Taksitli fiyatıdır.

Taksitle istemiyorum derseniz Obesimed 45 Kapsül fiyatı 79,09 TL’den satışa sunulmuştur.

Obesimed kullanici yorumlari?Obesimed kullanici yorumlari nelerdir? Obesimed kullananlarin yorumlari?

İyi bir yaşam herkesin hakkı!
Obesimed 10 yaşından büyük herkes tarafından bir kullanım periyodunda 30 gün kullanılabilir. 30 günlük kullanım sonunda 4 gün ara verilerek tekrar kullanılabilir. Yemeklerden 1 saat önce 2 bardak suyla birlikte alınır.
Obesimed® ardışık 30 gün süreyle kullanılabilir. Sonrasında bağırsaklardan temizlenmesi için ilacı kullanmaya dört gün ara verilmesi önerilmektedir. Bunun ardından Obesimed® bir 30 gün daha kullanılabilir.

Gerektiğinde bu uygulama birkaç kez tekrarlanabilir.
Vitamin preparatlarını kullanmak neden gerekli?



Obesimed® daha erken şekilde tokluk hissi yaratır ve daha az yemek yeme ihtiyacı hissedersiniz. Vücudunuzun yeterli düzeyde vitamin ve mineraller almasını sağlamak için bu tedavinin iyi bir multivitamin ve mineral preparatı takviyesiyle tamamlanması önerilir.
Obesimed®’i ayrıca yalnızca akşamları alabilir miyim?



Obesimed®’in etkisi, ürünün her öğünden önce alınıp gün boyu etkisini sürdürdüğünü gösteren araştırmalara dayalıdır. Önerilen doz, normal mide kapasitesine göredir.

Obesimed® daha az yemenize yardımcı olur. Daha hızlı doyarsınız ve o kadar çabuk acıkmazsınız. Bu durum daha az yemenizi kolaylaştırır. “Gerçekten dikkatli” olmanız ve bir diyeti takip etmeniz daha kolay olur. Baştan çıkaracak birçok yiyeceğe, dolu mideyle karşı koymanız çok daha kolay olur.

Ayarlanmış dozda Obesimed® aldığınızda, bu biraz yardımcı olabilir ancak en iyi sonuca bu doza bağlı kalındığında ulaşılır.

Obesimed Nasıl Çalışır ? Kimler,Nasıl Kullanır ?

az ye mutlu ol
Obesimed®,Yemekten 1 saat önce aldığınız 2 OBESIMED doymanızı kolaylaştırır. Obesimed kullandığınızda mide hacminin bir kısmını kaplayarak yemeklere daha az yer bırakır. Böylece normalde yediğinizden daha az yiyebilirsiniz.
Obesimed ®,Ana maddesi olan ve bitkilerden elde edilen patentli Omtec19®’un suyu emebilme özelliği ile çalışır. Obesimed kullandığınızda midenizde su ile birleşir ve doğal bir doygunluk hissi yaratır. Böylece yemeklere midenizde daha az yer kalır.
Obesimed ® 10 yaşından büyük herkes tarafından bir kullanım periyodunda 30 gün kullanılabilir. 30 günlük kullanım sonunda 4 gün ara verilerek tekrar kullanılabilir. Yemeklerden 1 saat önce 2 bardak suyla birlikte alınır.

Diyet Nedir

Diyet bireyin sğlığını koruyabilmesi için gerekli olan beslenme düzenidir. Vücudun tam olarak ve eksiksiz beslenmesi ve çalışabilmesi her gün yaş, sıhhat durumu ve iş hayatı ile alakalı olarak en uygun besin oranının alınması gerekir. Alınan yiyecekler gerektirği kadar sindirilebilmeli, sindirim sisteminde işlenerek emilmeli ve böylece metabolizma için gerekli olan ana maddeler kana yeterince gelebilmelidir.
Uygun bir diyet suyun yanı sıra gerektiği kadar protein, yağ karbonhidrat, mineral ve karbonhidrat içermelidir. Vücut ağırlığının sabit kalabilmesi için bir diyetin kalori değeri, çalışma ve ısı yitimi ile harcanan toplam enerjiye eşit olmalıdır. Alınan kalori miktarı yetersiz ise depo maddelerin harcanmasıyla zayıflama oluşur.Alınan kalori miktarı harcanandan çok ise zamanla şişmanlık gelişir.
Bdensel işlevleri normal olan bir kişide günlük kalori gereksinimi 2500 – 3000 kcal’dir. Bu değer protein yağ ve glikozudengeli oranlarda içeren bir beslenmeyle sağlanabilir. Beslenme oranı bu bileşemlerden birinin yararına dengesiz hale gelirse az ya da çok bir süre sonra kaçınılmaz olarak kişide metabolik hastalıklar ve beslenme bozukluğu gelişecektir. Uygun bir diyet besinlerin yalnız nicelik olarak değil, nitelik olarak da iyi olduğu bir bileşime sahip olmaldır.

Burun Tıkanıklığını Gideren Şifalı Bitkiler Burun Tıkanıklığını gecirme

Burun tıkanıklığını gideren şifalı bitkiler;


Ebegümeci(hubbaz) = Ebegümecigiller ailesinden, genellikle tarla kenarlarında, kendiliğinden yetişen, boyu yirmi ile
yetmiş santim arasında olan, bit ottur. Çiçekleri ilaç yapımında, yaprakları ise sebze olarak kullanılmaktadır.

ebegumeci burun tıkanıklığına ne iyi gelir

Sarmal
yapraklı olan bu ot, senenin Mayıs ve Ağustos aylarında çiçek açar. Çiçek ve yaprakları kurutulmaz, içerisinde fazla
sayılacak kadar müshilaj bulunur. Mide ve bağırsakların düzenli bir şekilde çalışmasına yardım eder. Bulantı ve kusmayı
engeller. Kabızlığa karşı iyi gelir. Göğsü yumuşatarak, öksürüğü engeller. Boğazda ve bademciklerde oluşan iltihabı,
iyileştirir. Nefes darlığı, bronşit ve nezleyi tedavi eder. Dişeti rahatsızlıklarına karşı etkilidir. Burunda meydana gelen
kanamaları durdurur. Burun tıkanmalarını önler. Mide ağrılarına karşı iyi gelir. Lapa şeklinde uygulanırsa, çıbanların
meydana gelmesini önler.
Bunların yanı sıra, Burun Tıkanıklığı için evde kolaylıkla yapabileceğimiz doğal tedaviler :

* Bir yemek kaşığı kadar çörek otu, kıyılmış 5 dal maydanoz ve 3 parmak büyüklüğünde kesilmiş kırmızı lahanayı havanda dövün. 10dakika 1 su bardağı su ile kaynatın ve soğumaya bırakın. Oda sıcaklığında bir ısı ile 3 er damla burnunuza damlatın.

* Bir tutam papatya, bir tutam nane ve ince doğranmış soğan , üzerine kaynar su dökülüp, günde 3 kere, 5′er dakika buharı solunacak.

Küçükler için uygulaması biraz zor olabilir. Büyükler için ideal bir reçetedir

Kıl Dönmesi Ameliyatı Ameliyatla Kıl Dönmesi Tedavi

Kıl Dönmesi Ameliyatı

Hastalıkta ameliyat aslında en son çare olarak bilinir. Daha doğrusu oldukça ilerlemeiş vakarlarda mecbur kalınan cerrahi yöntemlerden olan kıl dönmesi ameliyatıda bunlardan birisidir. Hastalığın erken teşhisi ile daha basit tedaviler uygulanabilirken ilerlemiş ve derecesi artmış olan kıl dönmesi hastalıklarında kıl dönmesi tedavisi için ameliyat seçeneğindan başka çare kalmayabilir.

Ameliyatla Kıl Dönmesi Tedavi
Ameliyat denince insanlar sadece kesilip operasyon yapıldıktan sonra tekrardan kesilmiş olan bölge dikilecek ve ameliyat bitecek olarak bilirler değil arkadaşlar ameliyat tek seçenekli değildir her hastalığın iyileştirilmesine yönelik çeşit çeşit ameliyat türleri vardır. Kıl dönmesi ameliyatlarından başlıca 4-5 çeşit ameliyat tekniği bulunuyor bunlar arasında en çok tercih edilen yöntem olan micro sinüsectomi, klasik kıl dönmesi ameliyatı, Açık bırakma, yarı kapama ve kapalı pansumansız ile kıldönmesi flap ameliyatı olarak günümüzde uygulanmaktadır
Micro Sinüsectomi Kıl Dönmesi Ameliyatı

Kıl dönmesi ameliyatları arasında gönül rahatlığı ile önerebileceğimiz bir tedavi yöntemi olan micro sinüsectomi diğer kıl dönmesi ameliyatlarına göre çok fazla üstünlüğü bulunmaktadır. Kıl dönmesi ameliyatında işgücü kaybı ve yatma zorunluluğuna son veren bir yöntemdir. Kıl dönmesi tekrarlama riskini nerdeyse tamamiyle ortadan kaldırması ile çok sık tercih edilen kıl dönmesi ameliyatları başında gelmektedir.

Klasik Kıl dönmesi Ameliyatı

İlk yöntem olarak klasik kıl dönmesi ameliyatı hakkında bilgi aktarmaya çalışacağım. En eski türlerden olan bu ameliyat ile kıl dönmesi bölgesi geniş bir alanı kapsayacak şekilde açılır ve çıkarılan kıl yumağı sonrası açılan cildin uç uca getirilmek kaydıyla dikiş atılır ve 2 hafta kadar sonra dikişler alınmaktadır tavsiye edilen bir yöntem değildir!!

Klasik Ameliyatın Avantaj Dezavantajları
Hasta için pek bir avantajı olduğu söylenemez. 25-30 dakikalık bir opresyason sonucunda yapılan bu işlem sonucunda hastalık tekrarlama riski oldukça yüksektir. Çok fazla ağrıya sebep olan bu yöntemle 2 hafta boyunca pansuman ve yatmanız gerekecektir. Enfeksiyon riskide bulunan klasik kıl dönmesi ameliyatında geniş bir yara izi kalmaktadır.
Kıl Dönmesi Açık Bırakma Ameliyatı

Klasik ameliyattada bahsettiğim gibi hastalık bölgesi geniş bir alan açılır ve kıl yumağı çıkarılında açılan bölgenin dolmaya bırakılır cilt kendi kendini doldurması sebebiyle klasik ameliyata oranla tekrarlama riski daha azdır.

Açık Bırakma Ameliyatı Avantaj ve Dezavantajları
Öncelikle avantajlarından bahsedelim Cerrah için kolaylık sağlayan ve kısa süren bir ameliyat türüdür. Tüm kıl dönmesi vakalarına uyguanan bu yöntemle hasta uyutulma gerekmeksiizn sadece bölgesel anestezi yapılır ve açık yara olmasına karşın hasta 1 hafta içerisinde işine dönebilir. Şimdide dezavantajlarını ele alalım hasta 3 ila 6 ay arasında sürekli pansuman yaptırması gerekmektedir. Fazla ağrı ve ameliyat sonrası geniş bir yara izi kalacaktır. İltihap gelişme riski çok yüksek olup tehlike arzetmesede akıntı ve koku problemi teşkil edecektir.
Kıl Dönmesi Yarı Kapama Ameliyatı
Açık bırakma tekniğinde uygulanan yöntemle hastalık bölgesi açılır kıl yumağı çıkarılmasına müteakiben klasik ameliyatta uygulanan cilt uç uca dikilmek yerine cildin zeminine dikilmek yöntemi ile bir üstteki ameliyat olan açık bırakma tekniğine göre daha az yara kalacak olsada yinede tavsiye edilen bir yöntem değildir.

Yarı Kapama Ameliyatı Avantaj ve Dezavantajları
Avantajları olarak yukarda açık bırakma tekniğinde belirttiğim faydalardan + bir durumu yoktur. Dezavantajları ise Uzun süreli işgücü kaybına neden olur. Oldukça fazla ağrıya sebep olan ve geniş bir yara izi bırakan bu yöntemdede iltihaplanma ve kanamalara neden olmaktadır.

Kıl Dönmesi Kapalı Pansumansız Ameliyat
Türkiyede ve dünyadaki sağlık kurumlarında son yıllarda uygulanan bir yöntem olan ve diğer ameliyatlara göre daha avantajlı olması sebebiyle uygulanışı artmaktadır. Diğer ameliyatların aksine kıl dönmesi olan yerin tam ortasını kesmek yerine bir tarafa kaydırmak sureti ile yapılan kesi sonucunda kıl yumağı çıkarılıp dikiş olarak ise gizli dikiş tabir edilen estetik dikiş olması sebebi ile açıklık kalmaz ve 1 günlük pansuman sonunda pansuman gereği yoktur.

Kapalı Pansumansız Ameliyatı Avantaj ve Dezavantajları
Flap ve diğer ameliyatlara göre daha basittir. çok düşük bir tekrarlama riski bulunan kapalı pansumansız kıl dönmesi ameliyatında pansuman ve bakım gereği yoktur. Dezavantajları ise Kapalı teknik densede açılmaz riski bulunan yöntemde işgücü kaybı uzun sürebiliyor. Bölgesel anestezi uygulanabilir olsada mutlaka narkoz gerektiren bir tedavi yöntemidir. Ameliyat sonrası, ağrı kaname ve diğer ameliyat yöntemlerindede olduğu gibi zorunlu yatış pozisyonu gerekmektedir.

Diş Beyazlatma DİŞ BEYAZLATMA NEDİR?

DİŞ BEYAZLATMA NEDİR?

Diş minesi ve dentinde oluşan renklenmeyi, temizleyen bir ağartma işlemidir. Sistem, hastaya özel hazırlanan bir diş plağı içine konan jel’in gece uyurken dişe uygulanmasından ibarettir.

Diş Renklenmesinin Nedeni Nedir?
Çeşitli nedenleri olabilir. En yaygın olarak;

Yaşlılık
Kahve
Çay, kola
Sigara
Çarpma
Bazı antibiyotikler (tetrasiklin)
Fazla florid kullanımı
Sinir dejenerasyonu
Eski kaplamalar

Diş Beyazlatma Yönteminden Kimler Yararlanabilir?
Hamile ve loğusalar dışında hemen hemen herkes. Diş doktoru tam bir ağız muayenesi ile işleme uygun olup olmadığınızı belirleyebilir. Diş beyazlatma işlemi sağlıklı, tedavi görmemiş dişlere sahip ve daha beyaz ve parlak bir gülümseme edinmek isteyen kişiler için idealdir.

Yöntem Güvenli midir?
Araştırmalara göre diş doktoru gözetiminde yapılan diş beyazlatma dişler ve diş etleri için zararsızdır.

Sistem Nasıl Etki Ediyor?
Jel ağzınıza özel hazırlanmış ince bir diş plağı içine konuyor. Jelin içindeki aktif maddelerin ayrışması sonucu açığa çıkan oksijen, diş minesi ve dentine girerek lekeli bölgeleri ağartır. Dişin yapısı bozulmaz, sadece rengi açılır.
Hastaya özel dişlik hazırlanır. Yatmadan önce hasta dişliğe jeli koyar. Dişlik, ağıza yerleştirilir. Daha sonra yatılır. Sabah kalkınca dişler fırçalanır.

Herhangi Bir Yan Etkisi Var mı?
Bazı kişiler, dişlerinde soğuğa karşı hassasiyet olduğunu belirtmiştir. Diğer bir grup ise, diş ve dişetinde geçici hassasiyetten söz etmiştir. Tüm bu belirtiler tedavinin kesilmesinden veya tamamlanmasından sonraki 1-3 gün içerisinde tamamen ortadan kalkar.

Uygulama Süresi Ne Kadardır?
Kişiye bağlı olarak genellikle sonuç 3 seansta alınmaktadır. Ancak ağır renklenmelerde sonuç daha fazla seansta alınabilir.

Uygulamanın Bitiminden Sonra Beyazlık Ne Kadar Kalıcıdır?
Dişler her zamankinden daha beyaz olacaktır. Ancak bazı ağır lekelenmeye maruz kalmaya devam eden hastalar 6 ayda bir defa 1-2 gecelik yenilemeye ihtiyaç duyabilirler.

Balgam Nasıl Sökülür? Balgam atma Balgamdan nasil kurtulunulur

Solunum organlarımızın salgılamakta olduğu, oral yolla dışarıya attığımız sümüksü madde Balgamdır. Balgam yalnız başına bir rahatsızlık değildir ve de solunum yolunuzda balgamın olması normaldir. Balgam rahatsızlık verecek kadar çok ise ve de renginde değişim var ise bir rahatsızlığın belirtisi olabilir. Balgamın hangi rahatsızlıktan meydana geldiğini bulmak mühimdir.

Siyah ve de gri renkli balgam sigara dumanının, kömür tozunun ve de hava kirliliğinin sebep olduğu balgamdır.

Balgam kırmızı, kanlı ise akciğer ile alakalı önemli bir hastalığın belirtisi olabilir.

Balgamın rengi sarı ise kronik bronşit, zatürree, tüberküloz gibi solları iltihabının göstergesi olabilir.

Balgamın şeffaf olması astımın tipik özelliğindendir. Bu çok yapışkan olur ve rahatsız olan kişi balgamı çıkarmada zorluk çeker.

Genellikle sigara kullananlarda ve de solunum yolu hastalığında meydana gelen balgam durumu zor bir durumdur. Birde insan balgamı sökemiyor ise bu durum daha da çok rahatsız eder.
Balgamı tedavi edebilmek için sebebinin bulunması gerekir. Bir hastalığın sonucunda oluşuyor ise hastalığı tedavi etmek gerekir.

Bunla beraber balgamı azaltmak üzere balgam söktüren ilaç ile şifalı bitkiler kullanılmalıdır.

Bitkisel tedavisin de; meyan kökü, zencefil, ıhlamur ile ısırgan otu balgam söktürücü etkisi fazla olan bitkilerdendir.

Isırgan otu tohumuyla, suyu sıkılmış olan üzüm ile beraber kaynatıp, hazırladığınız karışımdan her gün bir yemek kaşığı içerseniz boğazlar yumuşar ve de balgam söktürür.

Yükselen Tansiyon Nasıl Düşürülür Yüksek Tansiyon Nasıl Düşürülür

Havaların ısınmasıyla birlikte tansiyon yükselmeleride görülmeye başlandı. Peki yükselen tansiyonu nasıl düşürebiliriz? Onuda uzmanlar açıklıyor…

Yüksek tansiyonunuzu düşürmek için aşağıdaki bitkisel öneriyi uygulayabilirsiniz

Dr Elmira İnalın Yüksek tansiyonu düşürmek için, bitkisel önerileri ve masaj tekniği ;
* 1 Kase yoğurdun içine, tarçın eklenip karıştırılır ve yenir.
* 1 yemek kaşığı balın içine, 1 tatlı kaşığı toz zencefil karıştılır. Dilin üzerine konularak, yavaş yavaş yutulur. bu uygulama, hem tansiyon hastalarına, hem de şeker hastalarına faydalıdır.
* İşaret parmağı ve baş parmak arası sıkılır ve masaj yapılır.
* Fazla kilolardan kurtulmak, en iyi tedavileden birisidir.
* Yavaş yavaş ip atlar şekilde hareketler, yürüyüşler ve koşar gibi hareketler, Gerilme hareketleri tansiyon hastaları için iyi gelir.

Obesimed kullanici Yorumları Obesimed Müşteri Yorumları

Obesimed ®, tek bir tedavi döneminde 30 günden uzun süreyle kullanılmamalıdır.Tedaviye 4 gün ara verildikten sonra devam edilebilir. Kapsül bütün halde yutulmalıdır.Obesimed ® ile kilo verirken, beslenmenizi önerilen günlük dozlarda vitamin ve mineral preparatlarıyla takviye edin.

Yetişkinler: Günde 3 defa 2′şer kapsül olarak yemeklerden 1 saat önce 2 bardak su ile alınır.

10 yaş ve üzeri çocuklar: Günde 2 – 3 defa 2′şer kapsül olarak yemeklerden 1 saat önce 2 bardak su ile alınır. Günlük dozu aşmayın.



Hamilelik veya emzirme sırasında kullanım
Yağ dokularından zararlı maddelerin salınıp çocuk tarafından bunlar emilebileceği için hamileyken veya emzirirken kilo verilmesi önerilmemektedir. Bu nedenle Obesimed® kullanılması önerilmez.

Diğer ilaçlarla birlikte kullanımı
Obesimed® kan şekeri düzeylerini düşürür. Bu nedenle, benzer bir hipoglisemik etki yaratan diğer gıda takviyeleriyle/ilaçlarla birlikte kullanılması önerilmez. Ağız yoluyla alınan ilaçlar, Obesimed® alınmadan 1 saat önce veya alındıktan 4 saat sonra kullanılmalıdır

Obesimed Zayıflama İlacı hakkindaki yorumlar kullanici yorumlari yaralari zararlari neler?

Aşiri şişmanlamayi ve aşiri yeme isteğini engeller!

Dengeli beslenmeyi destekler!

Kilo vermeyi sağlar ve obezite tedavisinde kullanılır!

Obesimed, yetiskinler ve çocuklarda hafif ve aşıri şişmanlik tedavisi için kullanilan yeni bir Tıbbi ilaçtir.

Obesimed kullanmak suretiyle aşırı yeme isteği ve aşırı şişmanlama engellenmis olur ve hızlı kilo kaybi sağlanır.

Obesimed çok miktarda suyu emerek midede gerginlik yaratir, iştah etkiler ve yemek esnasinda ve sonrasinda doygunluk hissi verir. Böylece aşırı şişmanlamayi engeller ve dengeli yemek yemeyi sağlar.

Obesimed Forte, yetişkinler ve 18 yaş üstü, 10 kilo ya da Vücut Kitle indeksi (BMI) 28 ve üstünde olan aşırı şişmanlık ve obezite tedavisi için kullanılan yeni bir Tıbbi üründür. Obesimed Forte kullanmak suretiyle aşırı yeme isteği ve aşırı şişmanlama engellenmiş olur ve hızlı kilo kaybı sağlanır. Obesimed Forte, çok miktarda suyu emerek midede gerginlik yaratır, iştahı etkiler ve yemek esnasında ve sonrasında doygunluk hissi verir. Böylece aşırı şişmanlamayı engeller ve dengeli yemek yemeyi sağlar.

Vücut Kitle indeksi Kişinin zayıf, normal kilolu, fazla kilolu ya da aşırı şişman olup olmadığını ölçmek için dünyada standart kabul edilen vücut kitle indeksi, kişinin vücuduna göre kilosunun normal olup olmadığıyla ilgili fikir edinmesini sağlar. Aşırı kilolu olup olmadığınızı alttaki tabeladan da öğrenebilirsiniz. Listeden boyunuzu bulunuz. Kilonuz boyunuzun yanındaki kilodan düşükse Obesimed Forte kullanmayınız.

Boy – Kilo

1.50 m 63 kg

1.55 m 67.25 kg

1.60 m 71.75 kg

1.65 m 76.25 kg

1.70 m 81 kg

1.75 m 85.75 kg

1.80 m 90.75 kg

1.85 m 95.75 kg

1.90 m 101 kg

Vücut Kitle İndeksi sadece yetişkinler için geçerlidir ve herkes için kullanılamaz. Ayrıca Çocuklarda, Hamilelerde ve Spor Adamlarında kullanılmaması tavsiye edilir.

Dozu ve kullanım Şekli: Obesimed Forte, 1 tedavi seans süresi 30 günü geçmemek şartıyla kullanılmalıdır. 4 gün ara verildikten sonra tedaviye tekrar başlanabilir. Kapsülü tam olarak yutunuz. Zayıflama esnasında ve Obesimed Forte kullanırken günlük beslenmenize destek olarak mutlaka A dan Z’ye kadar %100 RDA mineral preparat kullanınız.

Kullanım: Günde 3 defa 1 veya 2 şer kapsül olarak yemeklerden 1 saat önce 2 büyük bardak su (+/-500 ml) ile alınır.

Vücudunuza göre en etkili doz değişebilir, 1-2 kapsül den maksimum günde 3 kere 6 kapsül yutulabilinir. Çocuklar için kullanılmamalı!

Bileşimi: Bu ürün bitkisel kökenli maddeler içerir: OMTEC 19, Amylum Solani, Hypromellose (E464), Oleum Helianthus, Titaniumdioxide (E171). Bu ürün vejetaryen için de uygundur.

Alerjik maddeler: Bu ürün, alerji yapan maddeler ihtiva etmez.

Hamilelik ve/veya emzirme esnasında kullanım: Hamilelik esnasında veya emziriyorsanız direk kilo vermeyi özellikle tavsiye etmiyoruz. Zira yağ dokularında depolanan bazı zararlı toksinler vücuttan atılırken bebeği aksi yönde etkileyebilir. Bu sebebten Obesimed Forte kullanmayı önermiyoruz.


İlaçlarla kombine kullanım: Obesimed Forte, kandaki ºeker düzeyini düşürür. Bu nedenle (kan şeker düzeyini düşürücü) hipoglisemik etkili diğer ilaçlarla kullanımı tavsiye edilmez. Eğer ağızdan alınan herhangi başka bir ilaç kullanılıyorsa, bu ilaçlar, Obesimed Forte alınmadan 1 saat önce veya alındıktan 4 saat sonra kullanılmalıdır.


Uyarılar:

• Bazı maddelerden etkilenen kişiler, Obesimed Forte kullanmamalıdırlar. Obesimed Forte i başka ilaçlarla birlikte kullanıp kullanamayacağınıza dair bir Tereddüdünüz varsa aile doktorunuza veya bir eczaneye danışnız.

• Dikkat! Kapsülü alırken kırmayınız.

• Çocuklardan uzak tutunuz!

• Çocuklar tarafından kullanımı kesinlikle yetişkinlerin gözetimi altına yapılmalıdır.

Olabilecek yan etkileri: Obesimed Forte vücut tarafından kolay hazmedilir ve az görülen yan etkileri vardır. Obesimed Forte kullanıldıktan sonra bazen hafif mide-bağırsak, ishal ve gaz şikayetleri ortaya çıkabilir. Fakat bu yan etkiler genellikle birkaç gün sonra kendiliğinden kaybolur. Eğer bu şikayetler 3 günden fazla sürerse aile doktorunuza danışınız.

Toplam net ağırlık: 49 kapsül 39 gram, 126 kapsül 116 gram, her kapsül 918 mg.

Muhafaza yöntemleri: Orijinal paketi içinde, (15-25°C) oda sıcaklığında kuru ve karanlık bir yerde muhafaza ediniz.

Tıbbi cihaz: Ürün, ISO 13485: 2003 kalite normlarına uygun olarak üretilmiştir. Obesimed Forte, Tıbbi cihaz yönetmeliği MMD 2007/47/EEC

Yönergesi kapsamına alınan sınıf IIa Tıbbi cihazdır.

Son kullanma tarihi: Ambalaj üstündeki son kullanım tarihi geçmiş Obesimed Forte ürünü kullanmayınız.

Obesimed İlacı Nedir? Yararları ve zararları nedir? Yorumları neler?

Obosimed (Obozimed) İlacı Nedir? Yararları ve zararları nedir? Yorumları

Obesimed İlacı Nedir, yararlımıdır, zararlımıdır yada yararları ve zararları nedir bilgiler vereceğiz. Kuzeyguneydizi.net olarak Obesimed ilacı hakkında bilgiler verildi, iyi okumalar. Obesimed zayıflama ilacı ile fazla kilolarınızdan kurtulmak mümkün.

Obesimed nedir ve nasıl kullanılır?
Obosimed (Obozimed) Nedir ?

Bitkisel bir iştah kesici bir ürün olarak Türkiyede satışına başlanacak bir zayıflama kilo verme ilacıdır.
Fazla kilolu Yetişkin ve Çocukların iştahlarını keserek aşırı yemek yemek isteklerini engelleyen Obosimed bitkisel zayfilama ilacıdır.
Obosimed emdiği sularla şişerek büyür ve midemizde şişkin doğal bir madde haline gelir.Bu şekilde midemiz beynimize doygunumum sinyali yollar, bu sinyal sayesinde yemek yeme isteğimiz azalır.Yemek yeme oranımızı bir seviye çekince normal olarak kilo vermeye başlıyoruz.

obesimed kullanıcı yorumları- obesimed yorumlar

Aşiri şişmanlamayi ve aşiri yeme isteğini engeller!

Dengeli beslenmeyi destekler!

Kilo vermeyi sağlar ve obezite tedavisinde kullanılır!

Obesimed, yetiskinler ve çocuklarda hafif ve aşıri şişmanlik tedavisi için kullanilan yeni bir Tıbbi ilaçtir.

Obesimed kullanmak suretiyle aşırı yeme isteği ve aşırı şişmanlama engellenmis olur ve hızlı kilo kaybi sağlanır.

Obesimed çok miktarda suyu emerek midede gerginlik yaratir, iştah etkiler ve yemek esnasinda ve sonrasinda doygunluk hissi verir. Böylece aşırı şişmanlamayi engeller ve dengeli yemek yemeyi sağlar.

Obesimed Forte, yetişkinler ve 18 yaş üstü, 10 kilo ya da Vücut Kitle indeksi (BMI) 28 ve üstünde olan aşırı şişmanlık ve obezite tedavisi için kullanılan yeni bir Tıbbi üründür. Obesimed Forte kullanmak suretiyle aşırı yeme isteği ve aşırı şişmanlama engellenmiş olur ve hızlı kilo kaybı sağlanır. Obesimed Forte, çok miktarda suyu emerek midede gerginlik yaratır, iştahı etkiler ve yemek esnasında ve sonrasında doygunluk hissi verir. Böylece aşırı şişmanlamayı engeller ve dengeli yemek yemeyi sağlar.

Vücut Kitle indeksi Kişinin zayıf, normal kilolu, fazla kilolu ya da aşırı şişman olup olmadığını ölçmek için dünyada standart kabul edilen vücut kitle indeksi, kişinin vücuduna göre kilosunun normal olup olmadığıyla ilgili fikir edinmesini sağlar. Aşırı kilolu olup olmadığınızı alttaki tabeladan da öğrenebilirsiniz. Listeden boyunuzu bulunuz. Kilonuz boyunuzun yanındaki kilodan düşükse Obesimed Forte kullanmayınız.

Boy – Kilo

1.50 m 63 kg

1.55 m 67.25 kg

1.60 m 71.75 kg

1.65 m 76.25 kg

1.70 m 81 kg

1.75 m 85.75 kg

1.80 m 90.75 kg

1.85 m 95.75 kg

1.90 m 101 kg

Vücut Kitle İndeksi sadece yetişkinler için geçerlidir ve herkes için kullanılamaz. Ayrıca Çocuklarda, Hamilelerde ve Spor Adamlarında kullanılmaması tavsiye edilir.

Dozu ve kullanım Şekli: Obesimed Forte, 1 tedavi seans süresi 30 günü geçmemek şartıyla kullanılmalıdır. 4 gün ara verildikten sonra tedaviye tekrar başlanabilir. Kapsülü tam olarak yutunuz. Zayıflama esnasında ve Obesimed Forte kullanırken günlük beslenmenize destek olarak mutlaka A dan Z’ye kadar %100 RDA mineral preparat kullanınız.

Kullanım: Günde 3 defa 1 veya 2 şer kapsül olarak yemeklerden 1 saat önce 2 büyük bardak su (+/-500 ml) ile alınır.

Vücudunuza göre en etkili doz değişebilir, 1-2 kapsül den maksimum günde 3 kere 6 kapsül yutulabilinir. Çocuklar için kullanılmamalı!

Bileşimi: Bu ürün bitkisel kökenli maddeler içerir: OMTEC 19, Amylum Solani, Hypromellose (E464), Oleum Helianthus, Titaniumdioxide (E171). Bu ürün vejetaryen için de uygundur.

Alerjik maddeler: Bu ürün, alerji yapan maddeler ihtiva etmez.

Hamilelik ve/veya emzirme esnasında kullanım: Hamilelik esnasında veya emziriyorsanız direk kilo vermeyi özellikle tavsiye etmiyoruz. Zira yağ dokularında depolanan bazı zararlı toksinler vücuttan atılırken bebeği aksi yönde etkileyebilir. Bu sebebten Obesimed Forte kullanmayı önermiyoruz.

Yetenek Sizsiniz Türkiye Birincisi 2012 final Ali Yeşilırmak Ve Köpek Max

Yetenek Sizsiniz 2012 Türkiye'de şampiyon belli oldu

Yetenek Sizsiniz Türkiye'de şampiyon belli oldu. Aklıllı Köpek Max ve eğitmeni Ali, izleyicilerin oylarını alarak Yetenek Sizsiniz Türkiye 3. sezonunun şampiyonu oldu.
Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin 3. Sezonunda kazanan Ali Yeşilırmak ve Max oldu. Yetenek Sizsiniz Türkiye'de Max isimli köpek finalde horon teperek izleyenleri büyüledi.
Yetenek Sizsiniz Türkiye 12 Mart final gecesinde Acun Ilıcalı, Sergen Yalçın ve Hülya Avşar’ın juri üyeliğini yaptığı Yetenek Sizsiniz Türkiye finalinde son iki ye Kafkaslar gurubuyla birlikte kalan Ali Yeşilırmak ve sevimli köpeği Max gecenin sonunda birinci olarak büyük ödül olan 250 bin TL'lik büyük ödülün sahibi oldular.

10 Mart 2012 Yetenek Sizsiniz Türkiye Yarı Final Kim Elendi Kim Kaldı Finale Çıkan İsimler Kimler...

10 Mart 2012 Yetenek Sizsiniz Türkiye Yarı final Kim Elendi Kim Kaldı Finale Çıkan İsimler Kimler

Yetenek sizsiniz Türkiye son bölüm 10 Mart final elemelerinin sonunda yarışmacılardan ilk 5’e kalanlar seyirci oyu ile sahneye geldiler. Seyirci oyuna göre en fazla oyu alan ilk 10 yarışmacı ekip şöyle sıralandı:

Halit İncedayı
Tuğberk ve Alara
Kutay Özkan ve Tarçın
Serdar Boğatekin Lutinacs
Nato
Bu yarışmacılardan ilk 3 olanlar direk finalist oldu. 10 Mart Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında direk finale giden isimler:

Halit İncedayı
Serdar Boğatekin Lutinacs
Tuğberk ve Alara
Daha sonra son ikiye kalan ekipler jüri karşısına geçti. Bu ekipler:

Nato
Kutay Özkan ve Tarçın


Jüri üç oyu da Koray Özkan ve köpeği Tarçın lehine kullanınca 4. finalist belirlenmiş oldu.

Genel Genel