13 Mart 2012 Salı

obesimed kullanıcı yorumları- obesimed yorumlar

Aşiri şişmanlamayi ve aşiri yeme isteğini engeller!

Dengeli beslenmeyi destekler!

Kilo vermeyi sağlar ve obezite tedavisinde kullanılır!

Obesimed, yetiskinler ve çocuklarda hafif ve aşıri şişmanlik tedavisi için kullanilan yeni bir Tıbbi ilaçtir.

Obesimed kullanmak suretiyle aşırı yeme isteği ve aşırı şişmanlama engellenmis olur ve hızlı kilo kaybi sağlanır.

Obesimed çok miktarda suyu emerek midede gerginlik yaratir, iştah etkiler ve yemek esnasinda ve sonrasinda doygunluk hissi verir. Böylece aşırı şişmanlamayi engeller ve dengeli yemek yemeyi sağlar.

Obesimed Forte, yetişkinler ve 18 yaş üstü, 10 kilo ya da Vücut Kitle indeksi (BMI) 28 ve üstünde olan aşırı şişmanlık ve obezite tedavisi için kullanılan yeni bir Tıbbi üründür. Obesimed Forte kullanmak suretiyle aşırı yeme isteği ve aşırı şişmanlama engellenmiş olur ve hızlı kilo kaybı sağlanır. Obesimed Forte, çok miktarda suyu emerek midede gerginlik yaratır, iştahı etkiler ve yemek esnasında ve sonrasında doygunluk hissi verir. Böylece aşırı şişmanlamayı engeller ve dengeli yemek yemeyi sağlar.

Vücut Kitle indeksi Kişinin zayıf, normal kilolu, fazla kilolu ya da aşırı şişman olup olmadığını ölçmek için dünyada standart kabul edilen vücut kitle indeksi, kişinin vücuduna göre kilosunun normal olup olmadığıyla ilgili fikir edinmesini sağlar. Aşırı kilolu olup olmadığınızı alttaki tabeladan da öğrenebilirsiniz. Listeden boyunuzu bulunuz. Kilonuz boyunuzun yanındaki kilodan düşükse Obesimed Forte kullanmayınız.

Boy – Kilo

1.50 m 63 kg

1.55 m 67.25 kg

1.60 m 71.75 kg

1.65 m 76.25 kg

1.70 m 81 kg

1.75 m 85.75 kg

1.80 m 90.75 kg

1.85 m 95.75 kg

1.90 m 101 kg

Vücut Kitle İndeksi sadece yetişkinler için geçerlidir ve herkes için kullanılamaz. Ayrıca Çocuklarda, Hamilelerde ve Spor Adamlarında kullanılmaması tavsiye edilir.

Dozu ve kullanım Şekli: Obesimed Forte, 1 tedavi seans süresi 30 günü geçmemek şartıyla kullanılmalıdır. 4 gün ara verildikten sonra tedaviye tekrar başlanabilir. Kapsülü tam olarak yutunuz. Zayıflama esnasında ve Obesimed Forte kullanırken günlük beslenmenize destek olarak mutlaka A dan Z’ye kadar %100 RDA mineral preparat kullanınız.

Kullanım: Günde 3 defa 1 veya 2 şer kapsül olarak yemeklerden 1 saat önce 2 büyük bardak su (+/-500 ml) ile alınır.

Vücudunuza göre en etkili doz değişebilir, 1-2 kapsül den maksimum günde 3 kere 6 kapsül yutulabilinir. Çocuklar için kullanılmamalı!

Bileşimi: Bu ürün bitkisel kökenli maddeler içerir: OMTEC 19, Amylum Solani, Hypromellose (E464), Oleum Helianthus, Titaniumdioxide (E171). Bu ürün vejetaryen için de uygundur.

Alerjik maddeler: Bu ürün, alerji yapan maddeler ihtiva etmez.

Hamilelik ve/veya emzirme esnasında kullanım: Hamilelik esnasında veya emziriyorsanız direk kilo vermeyi özellikle tavsiye etmiyoruz. Zira yağ dokularında depolanan bazı zararlı toksinler vücuttan atılırken bebeği aksi yönde etkileyebilir. Bu sebebten Obesimed Forte kullanmayı önermiyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder


Genel Genel