12 Mart 2012 Pazartesi

Obesimed KİMLER,NASIL KULLANABİLİR ? Obesimed güvenli midir? Obesimed ile ne kadar kilo verilir?

İyi bir yaşam herkesin hakkı!
Obesimed 10 yaşından büyük herkes tarafından bir kullanım periyodunda 30 gün kullanılabilir. 30 günlük kullanım sonunda 4 gün ara verilerek tekrar kullanılabilir. Yemeklerden 1 saat önce 2 bardak suyla birlikte alınır.
Obesimed® güvenli midir?

Obesimed® kapsamlı risk analizlerine tabi tutulmuştur. Bu analizler, Obesimed®’in kullanma talimatlarına uygun kullanıldığında güvenli olduğunu göstermiştir. Etkin şekilde yararlı olması için iki kapsüllük her bir Obesimed® dozuyla birlikte iki büyük bardak su (yaklaşık 500 ml) içilmesi önemlidir.
Obesimed® ile ne kadar kilo verilir?

Obesimed® daha az yemenize yardımcı olur. Daha hızlı doyarsınız ve o kadar çabuk acıkmazsınız. Bu durum daha az yemenizi kolaylaştırır. “Gerçekten dikkatli” olmanız, bir diyeti takip etmeniz ve atıştırmalara karşı direnmeniz daha kolay olacaktır. Baştan çıkaracak birçok yiyeceğe, dolu mideyle karşı koymanız çok daha kolay olur.

Obesimed® daha az yemenize yardımcı olan bir tıbbi cihazdır ancak kilo vermenin nihai sonucu ve buna ne kadar sürede ulaştığınız, kısmen aynı anda yapılan ve tercihen yeterli düzeydeki bir egzersizin eşlik ettiği düşük kalori diyeti veya kalori kontrollü bir diyet vasıtasıyla belirlenir.

Çeşitli klinik çalışmalarda Obesimed® kullanmanın kilo vermeye neden olduğu gösterilmiştir; bu çalışmalar, Obesimed® kalori kontrollü bir diyetle birlikte kullanıldığında, yalnızca Obesimed® kullanıldığı duruma göre etkinin daha büyük olduğunu göstermiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder


Genel Genel