14 Mart 2012 Çarşamba

Antakya biberi mucizesi nedir

İnsanoğlu, temel olarak bakıldığı zaman iki hücreden meydana gelmiştir. Bu hücreler ilk olarak anne karnında ki ideal beslenme ortamı içerisinde meydana gelmiştir. Sonrasında ise; 9 aylık bir süreç geçirdikten sonra çoğalmıştır ve insanoğlu bu aşama da tam olarak varlığını ve gelişimini tamamlamıştır. Bu gelişim ve hücrelerin beslenme aşamasında ise, mükemmel bir beslenme ortamı anne karnında mevcuttur.
Lakin, insanın anne karnında gelişen hücreleri ve tamamlanmış yapısı, anne karnında ki gibi bir ortamı birebir gerçek dünya içerisinde bulamaz. Doğal olarak en ufak bir yanlışta, düzensiz beslenme de yada farklı bir sorunda problemler meydana gelmektedir. Her şeyden önce; şunu bilmelisiniz ki bu şekilde meydana gelen en ufak sorun bile ileri aşamalarda şişmanlığa neden olur. Şişmanlık ise, bir çok hastalığın genel anlamda başlangıcı olmaktadır. Zemin hazırladığı en temel hastalıklar ise; tansiyon, kolestrol yüksekliği, şeker ya da kalp gibi sağlık sorunları olmaktadır. Bu nedenle de eğer kişi de fazla kilo sorunu var ise, en kısa süre içerisinde var olan fazla kiloların önüne geçilmesi gerekmektedir. Aksi durumlarda bu şişmanlık sorunu obezite sorununa neden olur.
Obezite ise; çağımızın en önemli sorunları arasında yer almaktadır. Öyle ki; obezite sorunu ve obezite ile birlikte gelen sorunlar nedeni ile birçok kişi ciddi anlamda sağlık sorunlar yaşamaktadır. Sağlık sorunlarının yanı sıra da fazla kilolar ve şişmanlık kişilerin yaşamlarını ciddi anlamda ve olumsuz yönde her alanda etkilemektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder


Genel Genel