14 Mart 2012 Çarşamba

Altın çilek hapı nedir? Altın çilek hapı kullanici yorumlari

Yuvarlak bir meyve olup ağırlığı 5-7 gram arasındadır.

Çapı yaklaşık olarak 2 cm’dir. ALTIN ÇİLEK taze iken doğal, kağıtımsı, sarımsı, bir kabuk ile kaplıdır ve yenilebilmesi için çıkarılması gerekmektedir.

ALTIN ÇİLEK pürüzsüz, kolay şekil alan, parlak ve turuncu-sarı bir dış yüzeye sahiptir. Özü sulu ve içerisinde çok ufak açık sarı çekirdekleri vardır. Dinlendirildiğinde tadı tatlılaşır.

Bu ürün taze olarak, kurutulmuş olarak tek başına veya meyve ve sebze salatalarında diğer ürünlerle beraber de tüketilebilir.

Ayrıca çikolata ile kaplanıp tatlılarda da kullanılabilir. Reçellerde, soslarda keklerde vs. kullanılabilir.

Yani ALTIN ÇELİK harika bir ürün olup karışımlarda yada tek başına kullanılabilir.

Bu nefis ve egzotik meyve aynı zamanda çok sağlıklı ve tıbbi olarak birçok faydaya sahiptir.

Son zamanlarda şarkıcı, siyasetçi gibi ünlülerin sağlık ve zayıflama sırrı olarak gündeme gelan altın çileğin faydaları saymakla bitmiyor. Yaz henüz gelmemişken ve fazla kilolardan kurtulmak için henüz vakit varken yarım bıraktığınız diyetler işe yaramıyor ne yesem yarıyor diyorsanız %100 Bitkisel Altın Çilek Kapsülleri tam sizin için…

Altın Çilek Bitkisi, en yüksek lif oranına sahip faydaları saymakla bitmeyen bir tür meyvedir. Altın Çilek ile Papaya meyvesi karışımında sadece Altın Çilek ve Papaya bitkilerini barındıran Altın Çilek Hapı; zayıflamaya yardımcı ürünümüz, en yavaş metabolizmalarda bile etkisini hızla gösterip vücut bünyesinde yer edinmiş yağların yakımı sayesinde kilo kontrolü sağlamaktadır. Altın Çilek Kullananlar, Kullandıktan sonra İdeal kiloya ulaşıldıktan sonra verdiğiniz kiloların geri alınma riski asla yoktur.
Altın çilek hapı kullanımı

Altın Çilek Hapı, Sabah ve akşam yemeklerden 30 dakika önce 1′er adet olmak üzere günde 2 defa kullanılır.

Vermek istediğiniz kilo miktarı 15 kg ve üzerinde ise kullanım şekli sabah 2 – Akşam 1 adet olmak üzere günde 3 adet kullanılması tavsiye edilmektedir

konu hakkinda bilgi verilmektedir urunun sitemizde satisi ve reklami yapilmamaktadir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder


Genel Genel