3 Nisan 2012 Salı

obesimed kullanıcı yorumları nedir? obesimed kullanıcı yorumları

İyi bir yaşam herkesin hakkı!
Obesimed 10 yaşından büyük herkes tarafından bir kullanım periyodunda 30 gün kullanılabilir. 30 günlük kullanım sonunda 4 gün ara verilerek tekrar kullanılabilir. Yemeklerden 1 saat önce 2 bardak suyla birlikte alınır.
Obesimed® ardışık 30 gün süreyle kullanılabilir. Sonrasında bağırsaklardan temizlenmesi için ilacı kullanmaya dört gün ara verilmesi önerilmektedir. Bunun ardından Obesimed® bir 30 gün daha kullanılabilir.

Gerektiğinde bu uygulama birkaç kez tekrarlanabilir.
Vitamin preparatlarını kullanmak neden gerekli?



Obesimed® daha erken şekilde tokluk hissi yaratır ve daha az yemek yeme ihtiyacı hissedersiniz. Vücudunuzun yeterli düzeyde vitamin ve mineraller almasını sağlamak için bu tedavinin iyi bir multivitamin ve mineral preparatı takviyesiyle tamamlanması önerilir.
Obesimed®’i ayrıca yalnızca akşamları alabilir miyim?



Obesimed®’in etkisi, ürünün her öğünden önce alınıp gün boyu etkisini sürdürdüğünü gösteren araştırmalara dayalıdır. Önerilen doz, normal mide kapasitesine göredir.

Obesimed® daha az yemenize yardımcı olur. Daha hızlı doyarsınız ve o kadar çabuk acıkmazsınız. Bu durum daha az yemenizi kolaylaştırır. “Gerçekten dikkatli” olmanız ve bir diyeti takip etmeniz daha kolay olur. Baştan çıkaracak birçok yiyeceğe, dolu mideyle karşı koymanız çok daha kolay olur.

Ayarlanmış dozda Obesimed® aldığınızda, bu biraz yardımcı olabilir ancak en iyi sonuca bu doza bağlı kalındığında ulaşılır.

urun hakkinda sadece bilgi verilmektedir...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder


Genel Genel