21 Mart 2012 Çarşamba

iPhone 4S Detayları neler ozellikleri neler?

Apple’ın iPhone etkinliğinden belki iPhone 5 çıkmadı, ancak pek çok gelişmiş özelliğiyle iPhone 4S tüm detaylarıyla açıklandı. Yeni iPhone 4S, tamamen iPhone 4′ün kasasını kullanacak ve 14 Ekim’de bazı ülkelerde aynı anda satışa sunulacak.

Tahmin edilebileceği gibi siyah ve beyaz renklerde satışa sunulacak iPhone 4S, daha önce detaylarını sizlerle paylaştığımız iOS 5 ile birlikte çok sayıda yeni özelliği beraberinde getirecek.
Teknik Detaylar:

Yeni iPhone 4S, iPad 2′de kullanılan çift çekirdekli A5 işlemcisini kullanacak ve eski iPhone 4′e oranla 2 kat işlem gücüne sahip olacak. Çift çekirdekli işlemcisiyle 7 kata kadar daha iyi grafik işleme yeteneğine kavuşan iPhone 4S’in bataryası 3G açıkken 8 saatlik konuşma süresi sağlayacak.

iPhone 4′e oranla 2 kat, yani 14.4 Mbps hızında veri aktarabilecek olan yeni iPhone, bu hızıyla ülkemizdeki 3G hızının üzerinde bir hızı destekleyecek.

8 megapixel kameraya sahip olan yeni iPhone, A5 işlemcisinin gücünü kullanarak daha hızlı resim işleme ve yüz tanıma yeteneğine sahip olacak. 1080p video kaydedebilecek olan iPhone 4S ayrıca gerçek zamanlı gürültü temizleme ve video sabitleme özelliklerine sahip olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder


Genel Genel