15 Mart 2012 Perşembe

Fenerbahçe taraftarının galatasaray macinin bilet isyanı

Dün satışa çıkan Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin biletlerinin 5 dakika içerisinde tükenerek karaborsaya düşmesi sarı lacivertli taraftarları isyan ettirdi. Taraftarların bilet isyanına Fenerbahçe yönetiminden çok geçmeden bir yanıt geldi. Fenerbahçe Yöneticisi Murat Özaydınlı, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, karaborsa olayını araştırdıklarını ve kulüpten bugün bir açıklama yapılacağını söyledi. Bu arada tükendiği açıklanan biletlerin karaborsa fiyatı ise şu anda 4-5 katına ulaşmış durumda...




Haftasonu oynanacak derbi maçın biletleri satışa çıkar çıkmaz tükendi. Sabah saatlerinde satışa çıkan yaklaşık 15 bin bileti almak isteyen taraftarlar daha siteye bile giremeden 5 dakika içerisinde 'biletler tükendi' ibaresiyle karşılaşınca isyan etti. Dakikalar içerisinde biletlerin tükenmiş olmasına ihtimal vermeyen taraftarlar sosyal medyada sitem dolu mesajlar yayınlıyorlar.

Her derbi öncesi aynı sıkıntıları yaşadıklarından şikayet eden, karaborsadan 10 kat fahiş fiyatlarla bilet almak zorunda kalan taraftarlar, Biletix'ten bir açıklama yapılmasını ve bu konunun aydınlığa kavuşturulmasını istiyorlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder


Genel Genel