18 Mart 2012 Pazar

Almeda Abazi kimdir? Almeda Abazi boyu kac?

Almeda Abazi 1992 doğumludur. Arnavut asıllı olan Almeda Abazi 2008 yılında Miss Globe seçilmiştir. Mankenlik yapan Almeda, birçok televizyon programına katılmış ve izleyenlerin dikkatini çekmiştir. Dansa karşı özel bir ilgisi ve becerisi vardır. Hemen hemen katıldığı tüm programlarda dans eden Almeda program sunucularından ve izleyicilerden tam not almıştır. Yok Böyle Dans'ın iddialı isimlerinden biri olacağı kesin.

Bir açıklamasında, Türkan Şoray ve Beyonce hayranı olduğunu dile getiren Almeda Abazi, "Oyunculuğa geçersem benim için de Türkan Şoray kuralları geçerli olacak" dedi. Abazi, Beyonce'ye de rakip olabileceğini söyledi.




1992 yılı doğumludur. Boy: 171 .Katıldığı 3 güzellik yarışmasında da kraliçe seçilerek Miss Tiran, Miss Albania ve Miss Globe Kainat Güzeli ödüllerini kazanmıştır. Lise Eğitimini İstanbul Özel Tarhan Kolejinde tamamlamıştır. Aydın Üniversitesi Bil Sanat Akademisi oyunculuk bölümünde eğitim almıştır. Şu ana kadar Sinema Filmleri Konak ve Şov Biznıs, TRT Dizisi Ayrılık’ta rol almıştır. Üniversite eğitimine Devlet Konservatuarı öğrencisi olarak devam etmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder


Genel Genel